Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Od zawsze na niczym mi nie zależy dlatego wszyscy od zawsze mnie robią w bambuko

Polecane posty

Gość gość

Jakbyście mieli takie życie jakie mam już dawno popełnilibyście samobójstwo, ale mnie zależy tylko na życiu żeby trwało jak najdłużej do niczego się nie przykładam nie myślę o swoich problemach nie zależy mi na ich rozwiązywaniu nigdy nie miałem dziewczyny ani prawdziwych przyjaciół,zresztą niemal zawsze siedzę w domu kiedyś po szkole, czy studiach teraz po pracy. Kiedyś nawet dziewczyna mnie na wesele zaprosiła po latach dopiero dowiedziałem się ze to tylko dlatego bo brat nie mógł pójść. Obecnie jestem po 5 latach studiów i znowu bez pracy za stary już nawet na odbycie głupiego stażu zapisałem się na nowe studia żeby zająć czas i tak dalej nie myślę ani o inicjatywach ani o rozwiązywaniu swoich problemów, zależy mi wyłącznie aby żyć, chociaż zdaję już sobie sprawę że rodzice już niedługo przestaną mi pomagać. Nigdy mi nie zależało na rozwiązywaniu moich problemów związanych z fobia społeczną, brakiem przyjaciół, prawa jazdy i drugiej połówki, zawsze zależy mi tylko żeby żyć inne rzeczy mnie nie obchodzą. Taki już jestem :P

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
zyc, a z tego zycia w ogole nie korzystasz

Gość gość
up