Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wczoraj wysylalam pijackie sms i dzwonilam ale nie odebral do kolesia z ktorym

Polecane posty

Gość gość

dopiero co sie zaczelam spotykac, bylismy na dwoch spotkaniach. nic nie odpisal na te sms, myslicie, ze powinnam go przeprosic, czy dac spokoj i nic nie pisac . cholera, nie robcie tak nigdy, mam kaca moralnego maxxxxxxx :(

Gość gość
pewnie myśli ze chcesz go wydymać na sile

Gość gość
k****, głupio mi strasznie. Nawet nie mogę patrzeć na te sms, chyba z 7 mu wysłałam plus jakieś 10 połączeń. Aż nie mogę w to uwierzyć, że można być taka żałosna osoba jak ja. Mam coś napisać, że przepraszam czy coś. Czy lepiej nic juz nie pisac?

Gość gość
jak lubisz pić to może sie umówimy na browara?

Gość gość
np. zsadzwoiin, gdierz jestres? co robiuuuuuuuuusz? zadozwonnnn I chyba z 7 takich :o Zero reakcji z jego strony, nic. Nie wiem jak się zachować, chce umrzeć. Pisać coś czy lepiej nie?

Gość gość
moja kiedyś po pijaku pisała czy mi stoi i czy wale sobie konia teraz

e to myslalem ze jakies przemyslenia mu pislas po pijaku, tak to nic wielkiego... :)

Gość gość
myśli ze napalona na niego jesteś kurefko;)

Gość gość
poprzednio mu pisałam pochwały jakiego to ma dużego. zrozumiałe , że jak ma małego chyba mniej niż 10 cm to przyjął to jako kpinę

Gość gość
A czy powinnam przeprosić go za te sms? Obrazilibyście się? Czy dziewczyna, która by tak zrobiła jest dla Was skończona?

Gość gość
szmata

Gość ekspert od smsow po pijaku
zostaw jak jest.

Gość gość
Podszywy z tymi k****ami :D Czyli nic nie pisać, nie przepraszać, nie tłumaczyć się? A jak go spotkam, to nic nie mówić na ten temat?

Gość gość
masakra. Najlpeiej nic nie rób. I tak watpie, czy ten facet bedzie chcial sie z Toba jeszcze spotykac.. skoro tyle pijesz i po pijaku wysylasz tyle smsow... przykro mi, ale wasz zwiazek jest juz raczej zakonczony ;)

Gość gość
Wstyd ! teraz ma cie za totalnego pustakaaaa

Gość gość
Zbereznik dziękuje serdecznie za poradę :D A jeszcze jedno szybkie pytanko czy myślisz, że dla mężczyzny taka dziewczyna jest już skończona? Dodam, chociaż nie wiem czy to ma znaczenie, że mam 23 lata, a to była impreza studencka, normalnie aż tak nie chleje w tygodniu.

Gość gość
jak to jest totalny pustak...

nie pisz,dobrze ktos powiedzial,ze raczej nic z tego nie bedzie.jesli kiedys sie spotkacie a on zapyta to wtedy przepros.wyobraz sobie,ze teraz przepraszasz a on to zlewa:Onie ryzykuj.

Gość gość
OKI, czyli nie przepraszać. A myślicie, że bardzo czuje się obrażony i urażony?

Nie znam go i wróżka nie jestem :) nie mam pojęcia kim jest i co czuje. Jeden to oleje, drugi oleje Ciebie, trzeci się przerazi, czwarty dziś upije i zrewanżuje....

Gość gość
A powiedzcie mi jeszcze tylko czy wielką siarę sobie zrobiłam? Tak strasznie się z tym czuje :(

moze sie odezwie,ale czeka az Ci kac przejdzie/wytrzezwiejesz,ale sama nic nie pisz.

Gość gość
Oki, dobrze, że się Was spytałam. Bo chciałam pisać, że go przepraszam najmocniej i że mi wstyd itp. Swoją drogą jakim trzeba być słabym człowiekiem psychicznie żeby się obrażać za takie sms, ja bym się nie obraziła. A Wy?

jesli tylko pisalas to co tutaj pokazalas to nic wielkiego.gorzej jesli wyznawalas mu milosc lub wyzywalas:Pjesli o mnie chodzi to dalam sobie dozywotni zakaz uzywania WSZELKICH komunikatorow kiedy jestem pod wplywem procentow.tego zakazu trzymam sie grzecznie od kilku lat i nie ma stresu.Tobie rowniez proponuje nalozyc sobie taki nakaz:P

Gość gość
ja mam rade, napisalabym luznego smsa z jakims usmieszkiem ze przepraszasz za atak, ale nie w sposob zeby wygldalo ze sie kajasz tylko zeby widzial ze zdajesz sobie sprawe ze Ci odwalilo ale nie robisz z tego powodu wielkiego halo :D choc i tak nastaw sie ze moze Cie nie chciec :P i daj znac jaka jego reakcja ;)

Gość gość
Ekspercie, od dzisiaj mam ten nakaz! Kiedyś pamiętam napisałam jakieś zboczone sms, ale to było do innego chłopaka, dawno temu, typu chodz na sex hahahahahahah dzisiaj się z tego śmieje :D Ale musze się opanować i już nie pisać jak jestem wstawiona. Zawsze to się zle kończy. :o Też siara za te 10 połączeń, nawet nie wiem czy on odebrał, boje się sprawdzić :(