Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość gość

Zakupione urządzenie 01,10,15 czy dziś obejmuje 6miesieczny przywilej przy nie

Polecane posty

Gość gość

Witam. Pisze w takiej sprawie. Zepsuło mi się właśnie urządzenie które zostało zakupione dnia 01.10.2014. o godz. 16:07. Będę chciała te urządzenie zgłosić na reklamacje z tytułu niezgodności towaru z umową i wiem, że jest tam coś takiego, że jak sprzęt się zepsuł do 6 miesięcy to łatwiej jest uzyskać pozytywne rozpatrzenie reklamacji. Problem w tym, czy nie wiem czy ten termin jest jeszcze aktualny ponieważ dziś mamy 01.03.2015r. czyli dzisiejszy dzień to dokładnie 6 miesięcy od zakupu. Pytanie za 100punktów czy dziś jakbym jeszcze zgłosiła ta reklamacje w sklepie to będzie to traktowane jak do 6 miesięcy czy to już w moim przypadku jest bez różnicy i mogę sobie zgłosić ta reklamacje w późniejszym terminie? I drugie pytanie, mniej ważne w danej sytuacji czy coś się zmieniło w reklamowaniu z tytułu niezgodności towaru z umową? Ostatnio jak coś reklamowałam to było napisane, że były jakieś zmiany z końcem roku i ma teraz nie byc tego typu reklamacji ale nie wiem czy to prawda? Bardzo proszę o odpowiedź. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować