Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cygan28lat

Jestem cyganem czy mam szansę na dziewynę Polkę ?

Polecane posty

Gość Cygan28lat

dalibyście szanse cyganowi ?

Gość gość
zależy w jakim wieku szukasz bo twoja nacja raczej się rozgląda za 15latkami

Co jest szybsze od cygana uciekającego z twoim telewizorem? Jego brat uciekający z twoim dvd.

Gość gość
kto w tych czasach ma dvd? :O

Gość gość
to zalezy czy zachowujesz sie jak cygan. bo jesli zyjesz jak oni- to znaczy nie pracujesz, zebrzesz lub okradasz i zaczepiasz ludzi to bez szans. Jak jezdzisz z taborem to tez na nic nie licz. Musisz miec prace, musisz miec gdzie mieszkac i zyc w miare uczciwie

Gość gość
brudasy niech sie łączą z brudasami a nie z polkami.

Gość gość
Por***** to Polke, ożenek z Cyganką. To wam się marzy. Łachudry :o

Gość gość
dobra wyjde na rasistke ale trudno mieszkam w miescie gdzie jest ich pelno, i naprawde w zyciu nie spotkalam normalnego uczciwego cygana. Zebrzą łapia na chama za rece i wroza, wykorzystuja dzieci. Mam do nich uraz i trzymam sie od nich z daleka. Moze i sa normalni ale ja takiego nie spotkalam a naprawde widuje wielu na codzien. Zony traktuja jak smieci. ida 2 metry przed nimi i maja miny takie ze z kijem nie podchodz. TYLE

Gość Cygan28lat
zakochałem się w jednej 19 latce nie wiem ona sie chyba mnie wstydzi ja mam 27 lat mam y z rodziną swo biznes w polsce i pracujemy tam ciężko

Gość gość
Zostaw ja w spokoju, a twoja rodzina? Pewnie ja zatyra na smierc. Niestety niewielu NIE cyganow jest w stanie zrozumiec wasza kulture, wiec lepiej poszukaj SWOJEJ. Nie szanujecie kobiet, nie pozwalacie im pracowac ani sie uczyc. Robicie z nich analfabetki zeby nie mogly od was uciec

Gość gość
pracujący cygan ja pier/dole:D

Gość gość
weź chłopie poszukaj laski w swoim wieku

Gość Cygan28lat
jesteśmy uczciwi nikomu nie robimy krzywdy ani nie bronimy sie uczyć kobietom wiem, że ona też mnie kocha tylko jej rodzice jej zabraniają sie ze mną spotykać i ona sie mnie wstydzi bo jej mówili jakieś bzdury, że my złodzieje.

Gość gość
uff dobrze ze ma rodzicow madrych w sumie prawde jej powiedzieli

Gość Cygan28lat
polacy też nie mają dobrej opinii zagranicą, tak jak my ale my mamy jeszcze gorzej :/

Gość gość
"Bzdury, ze my złodzieje"... :-P padłam :-D no faktycznie, wy przecież narodowi pracusie. Do tego prawdomówni- do bólu :-D

Gość gość
to nie cygan tylko prowo. oni piszą zupełnie inaczej. nawet nie piszą po polsku.

Gość Cygan28lat
ja sie tutaj urodziłem i mówie dobrze po polsku nawet skończyłem szkołe co prawda gimnazjum ale musiałem pracować i nie było kiedy reszty robić

Gość gość
Mieszkam kilometr od domu Don Vasyla juz ja znam wasza pracowitosc. Tez masz dom z wnetrzem złota i z wiezyczkami z fontanną przed?

Gość gość
Wy nie chodzicie do gimnazjum. Konczycie na podst. Teraz widze ze na 200% to prowo. Wiem co mówie. Za dobrze was znam od wielu lat.

Gość Cygan28lat
mamy dom ale nie mamy wśrodku złota nie wiem o co wam chodzi jesteście dziwni, ale całe życie sie z potykam z waszą niską tolerancją.

Gość gość
my mamy niska tolerancje bo wy sie juz nieraz daliscie poznac ze swojej prawdziwej strony. i nie tylko polacy maja o was takie zdanie a caly swiat wiec chyba cos w tym musi byc.

Gość gość
Cygan pobawi się z Polką, seks, imprezy, te rzeczy, a jak przychodzi co do czego, to zeni się ze swojaczką. Uwazajcie dziewczyny!

Gość Cygan28lat
MAMY SWOJE SPOSOBY NA ZDOBYCIE KOBIETY :p

Gość gość
20.14 to akurat wersja optymistyczna jak potem ja zostawi w spokoju gorzej jak sie z nia jednak ozeni i rodzinka zrobi z niej konia zaprzegowego do obslugiwania calej familii

Gość Cygan28lat
wasze uprzedzenia są śmieszne :/

Gość gość
U mnie na osiedlu jest kilkunastu Cyganów i nikt złego słowa o nich nie powie.Mieszkają obok Polaków,mają fajne samochody,porządnie się ubierają (kurtki i buty skórzane,eleganckie koszule,wyperfumowani,złote precjoza) widać że mają pieniądze a ludzie dobrze z nimi żyją.