Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kupujecie ciążowe ubrania czy tylko większe

Polecane posty

Gość gość

w sumie z typowo ciażowych kupiłam tylko dzinsy i 2 pary materiałowych spodni a tak to większe rozmiary, bedzie jak znalazł po ciązy ;)

ja kupilam jak narazie tylko jensy ciazowe i mysle, ze bede w nich chodzic rowniez po ciazy, bo i rozmiar maly no i super wygodne :) a gumka nie jest jakas wysoka ;) Ogolnie rzecz biorac, ciazowe ciuchy niezbyt mi sie podobaja, spodnie jak za starej pierwy.. trzeba sie naszukac by kupic cos stylowego no i niestety koszt takich spodni, nie jest zbyt niski. Bluzki, kiecki itp bede kupywac w normalnych sklepach, poprostu luzniejsze, tuniki, przewiewne.

Gość gość
też mam typowo ciążowe tylko dżinsy, resztę noszę tą, co miałam (zawsze lubiłam luźne bluzki, tuniki), na lato kupię pewnie ze 2 sukienki, ale takie, żebym mogła założyć też po porodzie. Bluzki ciążowe są mega drogie, np w hm mama za 129 zł, a w innej sieciówce niemal identycnza 49 zł, wystarczy kupić rozmiar czy dwa większą.

dokladnie, u mnie to juz w ogole z cenami przesadzaja. Kupilam spodnie w pre mama za 47,90euro, bluzki tez w podobnych cenach.. kiedy w zwyklych sklepach za podobne i ladniejsze zaplace 10-20euro.

Gość gość
Kupuj większe, ciazowe to tylko chwyt marketingowy żeby wydrzeć kasę. Jeszcze zależy jakiś masz styl, ale jeśli lubisz tuniki, kimona, bluzki oversize czy spodnie biodrowki to nie ma sensu kupować ciazowych. Ja to w ogóle jakas dziwna jestem, bo w ciazy przytyłam sporo a mieściłam się w większość moich rzeczy. Kupiłam sporo ciuchow ale to na po ciazy, korzystając z ostatnich chwil, kiedy kase moglam przeznaczać na siebie;).