Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie mam w życiu zadnych przyjemnosci

Polecane posty

Gość gość

jesc nie lubie spotykac się ze znajomymi nie lubie po co ja w ogole zyje?

Gość gość
A czytac umiesz?

Gość gość
strzel sobie w ten zasrany łeb to wszystko szlak pierdolnie i będzie pełnia szczęścia tyle no.

Gość gość
ale po co od razu do piachu co um?.lepiej od razu wynieś się do lasu i w dupie ten zasrany cały skurwiały nic nie wart świat mije tyle no.zgadzam ja się z tobą człowiek napracuje sie tu narobi za te nędzne i wyplute diabłuz tego jego plugawego dupska 5 groszy a tu nawet ciućków zeżreć nie można no bo rodzice lekarze bo badanie krwi dupa kupa resztę sobie w myślach swych dokończ ech życie po prostu życie nic nie wart epizod a potem do piachu jak każdy organizm oto przyjemnośći tzw.wszystkie ...ech tylko się zabić w dupie mieć to całe zaplute i skurwiałe gówno pluję na to zasrane życie nic tylko pluję echh co mi tam....

Gość gość
w głowie ci się chłopie posrało tyle ci ja powiem no.chyba lepiej mniej żreć no i kupować tych wszystkich głupot a nawet raz w tygodniu w niedzielę jak jesteś taki że musisz to jednak robić no to rób ty to raz w tygodniu a nie codziennie bo jak codziennie to ci cukier walnie w żyłach i nadwaga itd... sam wiesz ponieważ się już na te rzeczy leczysz a przyczynę opisałem ja wcześniej .... tak ja wiem najlepiej by było żreć całe życie ale życie jest takie skurwiałe i do dupy że ci się w tej głupiej głowie posrało oj posrało ech....