Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość blabla montu

Mój facet chce żebym go przepraszała??!!

Polecane posty

Gość blabla montu

Mój facet, już teraz coraz częściej mówi mi przykre słowa. Chce mną manipulować i rządzić. Jeśli nie zrobię czegoś czego on nie chce lub jeśli odetne mu się i nie pozwalam po sobie jeździć to on w się obraża i każe się przepraszać. np jesteśmy w kuchni robie mu herbatę i on mówi ze mam gruba d**e Odpowiadam ze sam ma gruba on foch.. Przez 2 godziny się nie odzywamy aż nagle przychodzi i mówi. Mogła byś przyjść i przeprosic, pogadać.?? Nie rozumiem go. Za co przeprosić? jestem w ciąży i mamy wziąć ślub co sądzicie??

Gość gość
wredne to z jego strony i troche nienormalne proponuje mu tez tak dowalac np powiedz mu ze ma orli nos albo nogi jak na beczce prostowane :)))

Gość gość
A co to za związek jak jedno atakuje drugie. Żaden

Gość gość
jakis zjeb to on cie powinien przeprosic bo zaczal a to ze mu odpowiedzialas to normalna reakcja jakis czlowiek z chorym mniemaniem osobie w rzadnym razie mu sie przeprosiny nienaleza uwazaj bo ci na glowe wejdzie bo widze ze probuje cie ztłamsic i zdominowac z takim trzeba stanowczo mialam z takim do czynienia..

Gość gość
to co lepiej zeby dziewczyna znosila obelgi ?

Gość gośćminimp
Chyba taka jest właśnie prawda. Jak piszecie. :'(

Gość gość
A czemu ty nie strzelasz focha, jak takie coś powie. Zero sprzątania, gotowania, prania, seksu, to się nazywa foch.

Gość gość
Ja bym nigdy nie wzieła z kims takim slubu.

Gość gośćVikin
Bo ja naprawdę nie umiem się obrazić robie to co należy do mojego obowiązku.. I jedyne co to się dzisiaj odezwałam ze sam ma gruba.... I już wielkie halo.. Właśnie chyba tego ślubu nie będzie dopóki nie zacznie mnie szanować.

Gość gość
Nigdy nie zacznie Cie szanowac, jak facet sobie raz pozwoli to juz zawsze bedzie tak o Tobie myslał, kobieta raz stracona z piedestału juz nigdy na niego nie wroci.

Gość gość
Mnie brzydzą takie pseudo-związki, ludzie powinni się szanować, wzajemnie wspierać, troszczyć, pomagać sobie i kochać, a nie walczyć jak pies z kotem, dokuczać sobie, wyzywać, czy poniżać.

Gość gość
Nie pakuj się w taki związek,szkoda życia:(.I dziecka,bo będzie dorastało w dysfunkcjonalnej rodzinie i potem będzie miało problemy emocjonalne.Twój partner stosuje agresję słowną.Poczytaj "Toksyczne słowa" Patricii Evans,żeby umieć taką agresję rozpoznać i się bronić.

Gość gość
Dlaczego nie umiesz się obrazić???

Gość gość
* dysfunkcyjnej rodzinie ;)