Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

matka mnie nienawidzi bo nie mam faceta ani pracy

Polecane posty

Gość gość

ani dobrych perspektyw a mam prawie 25 lat :O:( chce umrzec

Gość gość
A Ona ma faceta?? Ty jeszcze zdążysz namęczyć się z jakimś żulem....

Gość gość
ma męza od 25 lat

Gość gość
też nie mam faceta, mało jest facetów, którzy nie chcą wykorzsytywać dziewczyn i. facetami naprawdę aię nie przejmuj, pracę zawsze możesz znaleźć.

Gość gość
Ja też nie mam faceta, bo wiecznie trafiam na nieudaczników bez ambicji i rozhisteryzowane pipy. Wolę być sama niż z kimś kto mnie nie zadowala.

Gość gość
Ja też nie mam faceta, bo zawsze trafiam na alkoholików, albo zboczeńców :-(

Gość gość
a po ile macie lat ? mi tak do 22-23 roku zycia jeszcze tez nic nie mowila...

Gość gość
"Ja też nie mam faceta, bo wiecznie trafiam na nieudaczników bez ambicji i rozhisteryzowane pipy. Wolę być sama niż z kimś kto mnie nie zadowala." Mam 22 lata i powoli słyszę w domu gadki, że czas zacząć myśleć o życiu na poważnie. Matce jest przykro, bo moje koleżanki mają stałych partnerów, a ja mam pecha i będę starą panną... Nie mam jakichś specjalnych wymagań, poza tym, że patrzę na wykształcenie, zaradność życiową i dystans do siebie. Ale sama jestem w stanie to zaoferować. Z wyglądu tez nie jestem taka zła, podobno nawet ładna, dość ambitna. Widocznie mam wredny charakter. No cóż.

Gość gość
A co to za pech??? Ciesz się. Że jesteś sama, możesz robić co chcesz bo z facetem to kicha! Ciesz się że nikt Ci nie gdera nad uszami, wiecznie niezadowolony... Rób co chcesz! ŻYJ!

Gość gość
No właśnie patrzę na moją biedną mamę, która użera się ze sfrustrowanym ojcem. Nie może nawet nigdzie sama wyjść, bo się boi, że ojciec podpali chatę (on ma problem z alkoholem). Poza tym wiecznie na nią warczy i wprowadza niezdrową atmosferę. Wolę być samotna niż dawać się tak traktować.