Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny mialyscie nie raz brak okresu i testy negatywne?

Polecane posty

Gość gość

Okres miałam zazwyczaj regularnie co 29/30 dni z rzadkimi wyjątkami z małą różnica dni w cyklu. Ostatni okres dosyć mocny dostałam 30 stycznia Powinnam tydzień temu dostać @ ,ale ni ma Na 2 i 3 dzień po terminie @ robiłam testy płytkowe z rana- negatywy, na 4 dzień po terminie zrobilam bete- 0.1-cale szcescie tez negatywna Dzisiaj 7 dnia po terminie robiłam test d sikany z samego rana - negatyw Nie wiem już sama co to oznacza. Tyle dni po terminie @robiłam i testy sikane , krew - ujemne Dodam, ze nie było wytrysku we mnie Czy tyle czasu po spodziewanym okresie sikawki i beta hcg z krwi może się mylic? mysle ,ze juz by cos wykazalo w razie czego Poki co cieszą mnie negatywy, ale tydzień być po okresie i cisza mimo negatywow, jednak mnie niepokoi Mialyscie kiedyś tak? Ufac becie hcg z krwi zrobionej kilka dni po terminie @?

ja właśnie tak mam teraz...spóźnia mi się już jakieś 5-6 dni, robiłam przedwczoraj test i wyszedł negatywny, ale ja troche choruje plus stres,więc pewnie to jest powodem

Gość gość
Tak, 3 miesiące. Nawet ginekolog nie wiedział o co chodzi. Spokojnie :-)

Gość czy mialyscie tak
nie wiem na ile beta ma wiarygodność po okresie, choć mysle ze stężenia hcg byłoby już wyższe niż 0.1 jakby zdarzylo się nieszczęście Macie doświadczenie w becie? tydzień po terminie tez już powinien test sikany cos wykazac w razie czego tak mysle ,co nie? Choc z krwi test ponoć wiarygodny 100% Sama już nie wiem

Gość gość
po okresie jeden jak i drugi już by wyszedł pozytyw, przed nie zawsze , ale po już tak

Gość gość
ja się tak denerwuje, mimo wynikow po mojej myśli

Gość gość
realna

Gość gość
spokojnie.... brak okresu nie zawsze świadczy o ciąży. szczególnie jeżeli zrobiłas test i wyszedł negatywny. ja na twoim miejscu bardziej martwiłabym się że coś jest nie tak w sprawach hormonalnych i wybrałabym się do ginekologa.. Sama nie miałam kiedyś okresu przez 2 miesiące, zrobiłam chyba 10 testów i niepotrzebnie, bo okazało się że to takie ''widzi mi się " mojego organizmu. wiec nie przejmuj się! warto tylko pojsc na kontrolę, aby dowiedziec sie czy problem nie lezy gdzies glebiej :)

Gość autorkaakkaaaa
czy rodzinny mój lekarz wypisze mi skierowanie na badania poziomu tarczycy?? mysle aby zmierzyć sobie poziom hormonow tarczycy

Gość gość
tak wypisze, wystarczy poprosić

Gość gość
uuuppppp

Nie bede zakładała nowego tematu, a wiec pisze. Brałam tabletki antykoncepcyjne, postanowiłam je odstawic, od tamtego czasu 4 pierwsze miesiaczki miałam dokładnie co 30 dni. Dzisiaj mija 3 dzien jak okres sie spòznia. Czy grypa i problemy z nerkami mogą wpłynąc na opoznienie okresu ?

Gość gość
choroby, osłabienie organizmu jak najbardziej wplywaja na rozregulowanie się cyklu/ opóźnienie miesiączki

Gość gość
a u kogos beta po okresie była bledna?

Gość gość
hhhj

Gość gość
Tez mam podobne pytanie. Zrobilam test niestety popoludniu. Wyszedl negatywny. Jest 3 dni przed okresem. Musialam zrobic bo jestem chora i lekarz przpisal mi antybiotyk. Jednak sie martwie bo strassnie bola mnie jajniki jak w pierwszy dzien okresu, jestem senna, placzliwa, boli mnie w krzyzu i zmienil mi sie wyglad piersi. Sutki ciemniejsz . Test moze sie mylic ?

Powinno sie zrobic w dniu spodziewanej miesiączki. Ja zrobiłam dzisiaj, czyli 5 dni po spodziewanej @ , wyszedł negatywnie. Wydaje mi sie ze wyszły by dwie kreski gdybys była w ciązy, ale zròb sobie jeszcze raz za 3 dni.