Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

miesiaczka po porodzie

Polecane posty

Gość gość

Witam mamy. Mam pytanie kiedy dostalyscie miesiaczke po porodzie??

Gość gość
Szybko, po pierwszym porodzie po równych 6 tygodniach, po drugim po miesiącu (nie karmiłam piersią).

Gość gość
pol roku po porodzie. przez ten czas karmilam piersia. dodam,ze okres pojawia sie i znika np na 2msc jak dziecko czesciej je (zdazylo mi sie tak dwa razy)

Gość gość
Nie karmie juz 36dni, synek ma 13 marca 5mies, a ja dalej nie mam miesiaczki, i dlatego sie pytam

Gość gość
?

Jakoś po pół roku a karmiłam jeszcze 3 mies. Koleżanka szybko przestała karmić i nie mogła doczekać się okresu, bo panowała jak najszybciej drugie dziecko i... dostała dopiero po kilku miesiącach od odstawienia.

Gość gość
Ja karmię tylko piersią i dostałam po ośmiu tygodniach od porodu, więc nie ma reguły.

Gość gość
Po dwoch porodach rowno po miesiącu.karmilam piersią.

Gość gość
Po pierwszej ciąży jakoś 4 miesiące po rozwiązaniu (karmiłam trochę piersią przez miesiąc). Teraz jestem 6 miesięcy po porodzie i nadal okresu brak, cały czas karmię piersią.

Gość gość
ja jestem 6 tyg rowno dzis po porodzie i skonczylo mi sie dopiero co krwawienie po pologu a wiec to byl juz okres czy mam sie spodziewac znowu? karmie piersia

Gość gość
??

Po pierwszym porodzie jakoś po 5-6 tygodniach (bardzo krótko karmiłam), po drugim po miesiącu (nie karmiłam wcale).

Gość gość
a ja zapytam jak wygladala ta miesiaczka?czy byla taka jak przed porodem?po pierwszym porodzie dostalam okres zaraz po pologu ,a po drugim porodzie pojawil mi sie sluz brunatny,trwalo to 3 dni i teraz nie wiem czy to byla wlasnie miesiaczka...bo wczesniej czegos takiego nie mialam

Gość xpersonal
Ja po cesarce dostałam 4 tygodnie po porodzie miesiączkę [nie karmiłam piersią , połóg trwał 3 tygodnie] . Była trochę bardziej obfita niż przed porodem , trwała normalnie czyli 7 dni . Ale każda kobieta inaczej przechodzi pierwszą miesiączkę po porodzie ;-)