Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stworzę rodzinny dom dziecka dla 1 lub 2 dzieci

Polecane posty

Gość gość

mam swoje mieszkanie, nie mam pracy, mogę poświęcić się wychowaniem takich dzieci (byle były małe ) , będę im poświecac dużo czasu (cały dzień)

Gość gość
:D bezrobotna liczy na kase

Gość gość
masz wykształcenie pedagogiczne?

Gość gość
bez pracy nie dostaniesz dzieci

Gość gośćula
już ludzie przestańcie z tą kasą , sama bym przygarnęła każde odrzucone maleństwo czy zwierzaka . Autorko ale czemu tylko małe ? myślisz ze starsze dzieci nie potrzebuja rodziny ?

Gość gośćula
no ja mam prace ,wykształcenie pokrewne,ale nie mam męża więc też nie mam szans

Gość gość
650 zl na dziecko.Plus musisz im zapewnic wakacje raz w roku plus ferie raz w roku.Plus kazde dziecko powinno miec swoje biurko.Co rusz bedziesz miala kontrole itd...Dzieci sa czesto z rodzin patologicznych.Mialam takie co spaly z nozem pod poduszka :O Musialo minac sporo czasu,zeby je tego oduczyc,ze nie trzeba ,ze tu jest bezpiecznie.Plus notorycznie kradly i chowaly jedzenie w razie co potem nie bedzie :( Nie jest to sielanka ,ale warto :) jak widze na jakich dobrych ludzi wyrosly a gdyby zyly w tym bagnie z ktorego je zabrano nic z nich by nie wyroslo.Mialam tez takie dziecki,ktore poszly w rodzicow i powielaly ich bledy.Ciezka praca nie dla kasy ,ale trzeba miec serce ,cierpliwosc i chciec