Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszukana przez NEWAYFIT gość

NEWAYFIT catering dietetyczny ostrzeżenie!!!

Polecane posty

Gość oszukana przez NEWAYFIT gość

Moi drodzy, chciałabym Was ostrzec, abyście nie decydowali się na zakup diety w tej kiepskiej firmie. Ja niestety skusiłam się na zakupy przez groupon, do którego zgłosiłam reklamację - bezskutecznie, gdyż pośrednik umywa ręce. Oto treść reklamacji, najlepiej oddaje to, co wyczynia NEWAYFIT: Zamówiłam catering dietetyczny w firmie Newayfit kupując za pośrednictwem Państwa serwisu - kupon na 60 dni pełnego wyżywienia. Realizacja zamówienia rozpoczęła się dnia 4 lutego 2015 r., dieta 1500 kcal. W dniu 19 lutego nie został mi w ogóle dostarczony zestaw. Po wielu próbach kontaktu udało mi się w końcu dodzwonić do właściciela, który obiecał mi, że w ramach rekompensaty zapewni mi 5 dodatkowych dni wyżywienia gratis, uznałam tę propozycję za satysfakcjonującą. 20 lutego, czyli dnia następnego, zestaw dotarł z bardzo dużym opóźnieniem, właściciel Newayfit nie odbierał telefonu ani nie odpowiedział na moje zgłoszenie emailem. Zgłosiłam zatem u Państwa reklamację nr 926876, którą nikt się nie zajął (przypominam, że jest 6 marca, czyli minęły ponad dwa tygodnie). Chciałabym tę reklamację rozszerzyć, gdyż sposób prowadzenia diety przez Newayfit jest skandaliczny. Dieta jest skrajnie nieurozmaicona – obecnie zrealizowano 20 dni diety, w trakcie krótych 18 razy na II śniadanie był serwowany jogurt (przeważnie z płatkami owsianymi). Jak wynika z poniższych emaili zgłaszałam tę kwestię do Newayfit i nikt nie raczył odpowiedzieć na moje wiadomości. Wczoraj zaserwowano wreszcie inne danie (jak podejrzewam, powodem były moje interwencje), dzisiaj znowu powrócił nieśmiertelny jogurt i płatki. Dodatkowo, porcje są bardzo małe (mam porównanie z innymi firmami cateringowymi w diecie 1500 kcal) i ewidentne są wysiłki Newayfit, aby maksymalnie zaoszczędzić na produktach – w tym tygodniu na obiad były „kotleciki z indyka”, których głównym składnikiem był ryż (a zatem obiad składał się z ryżu z pęczakiem). Przez ten tydzień codziennie „dodatkiem warzywnym” do obiadu była czerwona papryka pocięta w paski. Niestety, osoby gotujące (gdyż ciężko przyznać im miano kucharzy), nie znają się na swoim fachu i przygotowują bardzo niesmaczne, kwaśne, gorzkie i mało zróżnicowane, nudne posiłki. Podsumowując – właściciel oszczędza, jak może, oszukuje klientów, nie odpowiada na skargi i udaje, że realizuje zamówienia. Z tak fatalną firmą cateringową jeszcze nie miałam nieprzyjemności współpracować.

Gość oszukana przez NEWAYFIT
Co mi z kolei odpisał groupon? W skrócie mówić - to mój problem, oni jedynie sprzedali kupon I mają mnie w du-pie. Mam się kontaktować z NEWAYFIT, z którym przecież, jak pisałam, kontaktu nie ma ŻADNEGO. Kpiną jest takie traktowanie klientów. Aha I żeby było zabawniej - oczywiście dzisiaj znowu jogurt, do tego na śniadanie szczątki tortilli, podwieczorek to łyżka zupy - dieta 1500 cal!!! Właścicielem jest Łukasz Pągowski podający się za dietetyka. Przestrzegam przed tą firmą z całego serca!

Gość gość
Mam dokładnie takie same doświadczenia, jedzenie niedobre. Nie odpisali mi na ani jednego maila, a od 2 tygodni próbuję się z nimi skontaktować ponieważ moja dieta powinna być o dwa dni dłuższa (w ramach rekompensaty za to, że jednego dnia nie dostałam jedzenia a innego kiego odwołałam został mi posiłek dostarczony). Pan właścieciel jak już łaskawie odbierze telefon jest przeuroczy i obiecuje, że wszystko naprawi. Chyba za dużo było skarg bo teraz już telefonu nie odbiera.