Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odpowiedzcie prosze

Maz jechal po wplywem alkoholu. Co mu grozi?

Polecane posty

Gość gość
"jestem zla na meza ze to zrobil ale czego wy sie do mnie rzucacie? przeciez to nie jechalam pod wplywem. No co za glupie zachowanie byle chyba tylko komus dokopacsmutas.gif" x A dlaczego Ty się tym interesujesz? Mąż zawalił - więc niech on się w to teraz angazuje. A tak to Ty obrywasz za niego.

Gość julka19xx
miał tylko 0,6 promila. To prawie trzeźwy.Są kraje w unii w których można do 0,8. Straci prawko na rok i dostanie mandat max 2tys. Co uważam za złodziejstwo.

Gość gość
"miał tylko 0,6 promila. To prawie trzeźwy.Są kraje w unii w których można do 0,8. Straci prawko na rok i dostanie mandat max 2tys. Co uważam za złodziejstwo." x W drugą stronę: są też kraje w UE, gdzie nie można w ogóle nic - 0,0. Złodziejstwem nazywasz być może zabicie innego człowieka - np. Twojego dziecka?

Gość odpowiedzcie prosze
interesuje sie bo mamy wspolny budzet. Jak on nie ma pieniedzy to i ja nie mam. Stracilam prace 3 miesiace tmeu i do dzis nic znalezc nie moge wiec jego wyplata jest jedynym dochodem

Gość gość
mój ojciec jechał po pijanemu. miał 0,4 promila to dostał 800 zlotych grzywny i 3 lata zakazu prowadzenia pojazdów. matka napisała podanie do sądu żeby rozlozyc na raty bo ojciec zarabiał mniej więcej tyle co Twój mąż i się zgodzili i splacala co miesiąc 80 zlotych. pozdrawiam.

Gość gość
Powinien dostać możliwie najwyższą karę żeby odczuł swoją głupotę. A wiesz czemu tak pisze? Bo przez takiego idiote jak twój mąż miałam półtora roku praktycznie wyjete z życia. Półtora roku z życia mojego dziecka, które matkę widywalo w przelocie, bo najpierw 4 miesiące w szpitalu, a później codzienna rehabilitacja. Jechał duren po alkoholu, wjechał na pasy, A ja miałam wtedy zielone. Pociesza mnie, ze 5 lat spędził za kratami.

Gość gość
"interesuje sie bo mamy wspolny budzet. Jak on nie ma pieniedzy to i ja nie mam. Stracilam prace 3 miesiace tmeu i do dzis nic znalezc nie moge wiec jego wyplata jest jedynym dochodem" x Co za nieudacznik z Twojego męża. Nei dość, że pijak - to jeszcze nie potrafi nic załatwić.

Gość gość
"Powinien dostać możliwie najwyższą karę żeby odczuł swoją głupotę. A wiesz czemu tak pisze? Bo przez takiego idiote jak twój mąż miałam półtora roku praktycznie wyjete z życia. Półtora roku z życia mojego dziecka, które matkę widywalo w przelocie, bo najpierw 4 miesiące w szpitalu, a później codzienna rehabilitacja. Jechał duren po alkoholu, wjechał na pasy, A ja miałam wtedy zielone. Pociesza mnie, ze 5 lat spędził za kratami." x Dokładnie. Nie ma ŻADNEGO tłumaczenia, ŻADNEGO!!!! Każdy, kto wsiada po pijanemu za kierownicę - staje się automatycznie potancjalnym mordercą. I powinien ponieść tak dotkliwą karę - żeby więcej nie odważył się wsiąść za kółko po pijanemu!

Gość odpowiedzcie prosze
czyli jest nadzieja ze moze rozloza na raty?:) to dobrze

Gość gość
"ja to sie w sumie zgadzam, ze to jest niedopuszczalne, ale mojemu mezowi wybaczyłam. Wiem, ze więcej tego nie zrobi. Ja z kolei to nawet po słabie piwie nie wsiadłabym za kierownicę." x Myślę, że dostał nauczkę. Wiesz, dlaczego tak reaguję? Bo znam kobietę, której na własnych oczach pijany kierowca zabił 6-letnią córeczekę. Wjechał na chodnik, kiedy szły. Kobieta jeździ na wózku. Jej córeczka nie miała tyle szczęscia - nie przeżyła. :(

Gość julka19xx
trzeźwi też powodują wypadki, a te śmiertelne powodują osoby z wiele większą ilością promili. Do tego panuje społeczne przyzwolenie na prowadzenie pod wpływem alkoholu.Do tego w tym ciemnogrodzie o wiele gorzej od pijaków są traktowani np.prowadzący po marihuanie, pomimo że nieraz jadą bezpieczniej niż trzeźwy.

Gość gość
"Póki co czy był śnieg czy mróz rowerem jeżdził do pracy, bo ja powiedziałam, że go nie zawiozę." x I to mi się podoba. Nie przeszłaś do porządku dziennego i nie machnęłaś ręką mowiąc, że "no trudno - stało się."

Gość gość
"trzeźwi też powodują wypadki, a te śmiertelne powodują osoby z wiele większą ilością promili. Do tego panuje społeczne przyzwolenie na prowadzenie pod wpływem alkoholu.Do tego w tym ciemnogrodzie o wiele gorzej od pijaków są traktowani np.prowadzący po marihuanie, pomimo że nieraz jadą bezpieczniej niż trzeźwy." x Julka - przestań pieprzyć! Idź lepiej dziecko do książek - bo juz późno i na jutro nie zdążysz się nauczyć. Jak masz choć jedną szarą komórkę (w co wątpię) - to użyj jej. I uwaga na przyszłość: módl sie, jak kiedyś będziesz miała dziecko. Żeby żaden po marichuanie, alkoholu - nie zabił Ci dziecka.

Gość gość
o, czyli ku rozpaczy kafeterianek udalo wam sie z tego wybrnac:D a biedulki juz pisaly ze w wiezieniu za machlojki z mezem siedzicie:D

Gość julka19xx
a ja tobie życzę aby żaden trzeźwy nie przejechał twojego dziecka,tych trzeźwych a kiepsko jeżdżących jest więcej i są groźniejsi.Ty też się do nich pewnie zaliczasz dlatego na szczęście w ruchu drogowym jesteś tylko pieszym.

Gość gość
oni to klamcy! co to w ogole za sukinsyny taka rodzina! a tesciowe to sa c**y najdorsze co doijaja ludzi i gina ich marzenia te s*******nskie i bardzo komunistyczne! musisz od tego uciekac i unikac tej tesciowej! 333 www.youtube.com/watch?v=pKCDtTs0vWg

Gość gość
"a ja tobie życzę aby żaden trzeźwy nie przejechał twojego dziecka,tych trzeźwych a kiepsko jeżdżących jest więcej i są groźniejsi.Ty też się do nich pewnie zaliczasz dlatego na szczęście w ruchu drogowym jesteś tylko pieszym." x Nie kompromituj się jeszcze bardziej. Miałam rację - nie masz nawet JEDNEJ szarej komórki. Zmartwię Cię - mam dłużej prawo jazdy, niż Ty żyjesz na tym świecie. I jeszcze jedno: nie rozmnażaj się, bo szkoda abyś takie geny przekazywała dalej.

Gość gość
a ja jeżdże po alkoholu normalnie:) Nie w Polsce, bo nie wolno, ale mieszkam w Anglii i do 0,8 mogę mieć alkoholu. W Polsce dlatego tyle jest wypadków po pijaku, bo jak wiadomo zakazany owoc kusi.

Gość julka19xx
jesteś głupsza niż ustawa przewiduje, potrafisz tylko obrażać,brak ci argumentów.Szkoda czasu,a to twoje prawko to wsadź sobie sama wiesz gdzie.

Gość gość
Dopuszczalna zawartość alkoholu we krwi wynosi 0,0 promila" Chorwacja Rumunia Czechy Słowacja Ukraina Łotwa Litwa Węgry

Gość julka19xx
jeździsz po alkoholu i słusznie,o ile nie przekraczasz limitu dozwolonego.Zaraz ci ta baba napisze że w Polsce 0,2 dozwolone to za dużo i powinno być 0,0 . Może jeszcze kara śmierci za zapalenie trawki.

Gość gość
"jesteś głupsza niż ustawa przewiduje, potrafisz tylko obrażać,brak ci argumentów.Szkoda czasu,a to twoje prawko to wsadź sobie sama wiesz gdzie." x "Nigdy nie polemizuj z idiotą, najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu , a potem pokona doświadczeniem." Pokonałaś mnie.

Gość GośćMatek
"Zaraz ci ta baba napisze że w Polsce 0,2 dozwolone to za dużo i powinno być 0,0 . Może jeszcze kara śmierci za zapalenie trawki." x Zobacz post wcześniej: ile krajów ma 0,0? Jeśli Ci to nie pasuje - wypier....j z tego kraju!

Gość gość
ty zobacz lepiej co to za kraje:D faktycznie lepiej żeby Polska dążyła do tego by było u nas jak w Rumunii czy na Ukrainie niż np. w Niemczech czy Anglii:D

nie pijcie juz:))jestescie po alko strasznie agresywne;)));)))

Gość gość
ty zobacz lepiej co to za krajesmiech.gif faktycznie lepiej żeby Polska dążyła do tego by było u nas jak w Rumunii czy na Ukrainie niż np. w Niemczech czy Anglii x Czechy, Słowacja i Węgry też w tym zestawieniu są - są wyżej od nas z gospodarką. Konkluzja jakaś?