Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Słyszeliście już o modelkach z Dubaju?

Polecane posty

Gość gość

W USA jest napływ "fotomodelek" z nikąd, np taka Ratajkowsky. Ze starszych mamy naszą Joasie Krupe. Panie które były nikim nagle robią kariere. W Polsce mamy Ciupe, maffashion czy siwiec lub borucową. Wszystkie jakoś na siłe są wpychane w programy tv. Się okazuję, że pół TV to zwykłe prostytutki.

Gość gość
ja slyszałam że za 20 patoli jadły gów/na szejków arabskich

Gość gość
najgorsze że te dziw/ki mają pełno młodych fanów... Ale to by sie zgadzała, kazda z nich ma w swoich starych fotkach na insta lub fb jakies zdjęcia z dubaju. Czy to przypadek że wszystkie one mają tam zdjęcia? i to akurat na poczatkach kariery kiedy jeszcze nikt ich nie znał?

Gość gość
od zarania dziejów kur/wy na tym świecie

Gość gość
Nie mogę sobie wyobrazić, że ktoś może upaść tak nisko aby tylko wrzucić fotkę z torebką Gucci na instagrama. Nierząd to rzecz normalna, ale orgie i wsuwanie odchodów Arabów to już totalne zezwierzęcenie.

Gość gość
czytanie ze zrozumieniem przerasta większość społeczeństwa- ta akcja to prowokacja i wymysł, aby ostrzec młode dziewczyny przed potencjalnym niebezpieczeństwem, co było wyraźnie napisane w artykule, ale plebs czyta tylko nagłówki jak widać, a portale dla idiotów sie cieszą, że mają ruch w interesie dzięki sprytnej manipulacji tytułem. to że kobiety z całego świata prostytuują się w Dubaju, to inna sprawa, ale akurat, te wszystkie profile i rozmowy, to radosna twórczość autorów prowokacji, a nie autentyk..

Gość gość
Komu tą ciemnotę wciskasz. To, że to była prowokacja, nie oznacza, że takie praktyki się nie odbywają. Przecież od dawna już wiadomo, o wyjazdach polskich celebrytek do arabowa po petrodolary. A sprawa Fibaka, córki kolesia z Lady Pank. Nikt nie uwierzy, że instagramowe księżniczki kasę na ciuchy oraz drogie wycieczki ciągną z wyświetleń swoich profili na insta i fejsie.

Gość gość
25 kawalkow za zarcie gowna ,a 30 kawalkow baksow z biegunka,,,