Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ze Roberto de Maria

powiem brutalnie kobieta po czterdziestce to padlina seksualna

Polecane posty

Gość gość
Zal mi ciebie.Nie dobrze mi sie robi jak to czytam.Ide.

Gość gość
po 4o odp*****la kobietom. Znam kilka 40tek sa powalone jedna ma mlodszego i ludzi sie ze on ja kocha a on ja wykorzystuje jak sie da, jeszcze inna wyzywa sie na pracownikach zero empatii i zrozumienia tylko drze morde na wszystkich i strzela fochami. Jeszcze inna pozjadala wszystkie rozumy wywyzsza sie, poprawia gdy ktos zle sie wypowie twierdzi, ze otaczaja ja bezmózgie osoby a potem sie okazalo, ze zadaje sie z osobami z patologicznych rodzin bluzgajacych i krimimalistow. I nie osxukukmy sie po 40 blizej do menopauzy dlatego kobietom w tym wieku tak odwala fakt niezaprzeczalny.

Gość gość
no sorry,ale ja tez łapię się na ten przedział,i ani mi nie odpierd/ala,ani się nie szlajam,zgodnie współpracuję i szanuję współpracowników w przedziale wiekowym 20-60lat,nie szukam przygód,mam pełno zajęć i obowiązków,ale staram się o siebie dbać,więc też nie jestem żadną padliną,lepiej wyglądam niż niejedna sporo młodsza kobieta,więc proszę nie generalizować

Gość gość
Sam jesteś tępa qrwo z rozdwojeniem osobowośc***adliną seksualną na którą mogą się rzucić tylko wyposzczeni nastolatkowie, bezdomni i zboczeńcy. Bezmózgu, idź się leczyć na nogi, bo na głowę już za późno. Twój mózg już dawno zamienił się w kał

Gość gość
Kazdy ma prawo myśleć co chce.Bezmózgi tez maja prawo wypowiedzi,choć żałosne to to jest.Taki swiat.Imbecyle są wśród nas.

Gość gość
Ale sie dziwicie.A któż może siedziec na damskim forum tylko zboczeńcy!A kto takie porąbane tematy zakłada tylko zboczeńcy!Normalny facet spi w nocy a rano myśli jak kaske zarobić.A zbok myśli jaki idiotyczny temat założyć i jeszcze sie cieszy oblech niemyty.

Gość gość
i cóż z tego ? Niektórych nawet takie nie chcą ....i dla tego idą płakać na forum

Gość gość
de Maria,a ja myślałam ze Robertos de Jełopos :P

Gość gość
Brutalny Roberto czeka na padline ;) ...moze sie doczeka ...hahaha

Ojejku jejku, a ktoś Ci każe z taką padliną sypiać? Czy nie masz po prostu wyboru? Ja jestem po 40-tce i nie uważam się za padlinę, co więcej nie tylko ja tak uważam :D Ale za to wpisy tego typu przypisuję frustratom zostawionym przez te "padliny" albo impotentom ;D

Gość gość
"padlina seksualna" to super,.Wreszcie moze odpocznę sobie od facetow,bo zawsze sie za mną uganiali, do znudzenia juz.