Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ktowie

jak sprowokowac pana spod znaku koziorożca do działania?

Polecane posty

Gość ktowie

podoba mi sie jeden facet, jest bardzo ostrozny, skryty i nieufny. Wiem od jego znajomych ze i ja mu sie podobam jednak on boi sie, ze go skrzywdze rozkocham w sobie i porzuce. Mowi, ze nie chce aby jakas kobieta go zranila co zrobic aby jednak zmienil nastawienie?

Gość Elliika
Ciężko z Koziorożcami niestety😭. Bo taki potrzebuje w kobiecie widzieć zaradność, inteligencję, delikatność ale i rzucającą się w oczy urodę. Dodatkowo niewiasta musi seksapilem umieć dyskretnie drażnić jego pożądanie. Młody koziorożec jest trochę oziębły i bardziej zwraca uwagę na dobra materialne u wybranki więc raczej delikatnie można go kupić :D. Sex i miłość przychodzi mu wraz z wiekiem.

Gość gość
Coś w tym jestem. Mam znajomego, który jest koziorożcem. W wieku 20 lat został zraniony przez kobietę, i teraz ma problem z zaufaniem kolejnej, a ma 30 lat.

"Wiem od jego znajomych ze i ja mu sie podobam jednak on boi sie, ze go skrzywdze rozkocham w sobie i porzuce. Mowi, ze nie chce aby jakas kobieta go zranila co zrobic aby jednak zmienil nastawienie?" jak spotka sexowną blondi, to nie będzie miał takich rozterek 🖐️ Takie rozterki ma bo sam nie wie czy chce ciebie czy nie.

Gość ktowie
elliika skąd wiesz miałaś do czynienia z takim? Wiem, że jest ciężko szybko sie zniecheca, powiesz cos nie tak to strzela focha i unosi sie honorem. Bardzo zdystansowany i wedlug niego nie warto sie angazować w milość ogolnie niewarto sie zakochiwać. Nie wiem co mam robić aby dla mnie chciał zrobić ten pierwszy krok?

autorko, usprawiedliwiasz go, gdyby był zainteresowany to by nie był obojętny, logiczne i proste.

Gość ktowie
Fiku ale on nie jest obojetny...

jest, szuka wymówek, wie że mógłby być z toba a NIE CHCE. Mozesz skakać wokół niego, ale ON NIE CHCE.

Gość Elliika
Niestety nic się nie da zrobić jeśli on sam tego nie zechce. Na pocieszenie powiem Ci, że to bardzo oschłe typy, męczące swym skąpstwem i dziwnie pojętymi swoimi zasadami. I po kryjomu zdradliwe. Wolą zaliczać bez zobowiązań niż się wikłać w miłosci. Wyrachowani :-O

Ell znam faceta koziorożca który jest wierny hojny i oddany swojej lubej, ale on swiata poza nia nie widzi. Takie uogólnienia to ograniczenie umysłu.