Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mój syn wiecznie jojczy;(

Polecane posty

Gość gość

mój synek ma 15 miesięcy i jest strasznym marudą...wiecznie mu się coś nie podoba a ja już powoli zaczynam tracić cierpliwość chociaż jestem z natury bardzo spokojna...Do tego jest bardzo *****iwy i nawet na moich kolanach nie wysiedzi sekundy,przebieranie,karmienie,ubieranie itd to po prostu cyrk na kółkach,wyrywa się,wierci,ucieka a ja go gonie z pieluchą na kolanach jak głupia...w łóżeczku też wcale nie mam lepiej bo jak go położe do przebrania to zaraz jest ryk w niebogłosy bo on chce wstać,nie chce leżeć...w dodatku zaczyna sam chodzić i jest przy tym tak zawzięty że masakra,nie patrzy gdzie idzie,czy coś mu stoi na przeszkodzie,wszystkiego się łapie,ściąga,zrzuca,nawet na chwile nie można go spuścić z oka...jedyne pocieszenie to takie że przynajmniej w nocy śpi spokojnie ale pobudka jest już o 6 rano i od razu wyje żeby go wyciągnąć z łóżeczka.Mam jeszcze trzyletnią córeczkę która biedna,jest strasznie przez niego poszkodowana bo całą uwagę skupiam na nim,po prostu nie da się tego jojczeniam ignorować.Wiem że to taki model ale może macie jakieś pomysły czym można by go zająć?jakieś proste zabawy,kreatywne zajmujące zabawki itd?

Gość gość
czy synek ma ADHD?czy on jest hyperaktywny?

Gość gość
cos musisz z tym zrobic ,szkoda coreczki,synek moze jest zazdrosny?

Gość gość
to przejdzie do roku czasu. Dzieci sie zmieniaja.

Gość gość
syn jest wcześniakiem z 31 tyg.nie ma zdiagnozowanego adhd ale jesteśmy pod opieką dobrego neurologa,lekarka nie stwierdziła żadnych nieprawidłowości,powiedziała tylko że właśnie wcześniaki to takie niespokojne duszki...mam nadzieje że mu to trochę zczasem przejdzie bo już powoli nie wyrabiam...

Gość gość
Znak zodiaku ryby?

Gość Studentka Dietetyk
Witam, jestem studentką Dietetyki i pisząc pracę magisterską, zbieram ankiety od mam dzieci w wieku około 1,5-2 lata. Ankieta jest anonimowa a jej wypełnienie potrwa kilka minut. Zebrane dane bardzo mi pomogą w napisaniu pracy. Bardo proszę o wypełnienie :) http://www.ankietka.pl/ankieta/177571/wplywu-zywienia-i-stylu-zycia-kobiety-w-ciazy-na-mase-urodzeniowa-i-zdrowie-dziecka.html

Gość gość
gowno to da. przypominasz mi ten dzien gdy synek mial 15 miesiecy. stalam w kolejce do lekarza 70minut. :O :O biegalam za nim on sie darl i nikt mnie nie przepuscil

Gość gość
mój miał podobnie,"jojczył" całe dnie,przeszło ok 2 roku zycia gdy zaczął się komunikowac i wiecej rozumiał