Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pisząc tu nie boicie sie że ktoś was rozpozna?

Polecane posty

Gość gość
Założmy że kobieta ma problem z facetem. żeby otrzymać odpowiedź musi przybliżyć swój problem, wtedy opisuje że znają się tyle i tyle, widują się tu i tam, on się zachowuje tak, on powiedział ostatnio to ... i jak tu go rozgryźć . A co jeśli właśnie on czyta kafeterie? Ja opisując na kafe swój problem, nie ukrywam że pozmieniałam trochę szczegóły tak żeby nie zostać rozpoznanym a mimo tego każde zdanie "mam podobną sytuację" w moim temacie, budziło we mnie obawy czy abym nie powiedziała za wiele.

Gość gość
nie, bo nie mam problemów z facetem :D

Gość gość
Buahahaha, ta od przeglądarki, co ty pierdzielisz, haker cię namierzył i to do tego znajomy, jaaaasne i jeszcze teksty pisał, pewnie takie bzdury jak ty. Do prokuratury to ciebie trzeba zgłosić, że gimnazjalistów straszysz takimi bajeczkami dla potłuczonych, jeszcze dzieci uwierzą.

Gość gość
" gość dziś nie, bo nie mam problemów z facetem smiech.gif " a masz w ogóle faceta? :)

Nawet jak rozpozna to co? Nie mam sobie nic do zarzucenia, nie obrażam ludzi, mówię co myślę. Czym niby skutkuje rozpoznanie ?

Gość gość
Ok, a jeżeli opisujesz na kafe uczucia do niego/jej ale z jakiś powodów ta osoba nie może się o nich dowiedzieć, Ty tez tego nie wyznasz bo gdyby można było to zrobić to nie pisąłabyś/pisałbyś na forum, a on tu wchodzi i się wszystkiego dowiaduje?

O uczuciach rozmawia się wprost, a nie wypisuje na forum :-) Jeżeli nie mogę o nich rozmawiać z osobą zainteresowaną, to zachowuję dla siebie.

Gość gość
12:33, a co w tym dziwnego? :D względne bezpieczne w necie jest tylko to czemu matematyka nie jest wstanie dać jednoznacznej odpowiedzi, reszta jest tak samo publiczna jak ten tekst teraz, do którego przypięty jest IP, data, godzina, minuta, sekunda.... i info o konkretnej maszynie w tym os i przeglądarka :)