Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy sa tu jacys faceci, ktorzy sa romantykami

Polecane posty

Gość gość

czy dla wiekszosci liczy sie, zeby bylo szybko, mechanicznie i zwierzeco, zeby kobieta byla seksowna i duzo piała czy sa jacys, ktorzy wola przytulanie, calowanie, patrzenie sobie w oczy, pieszczoty od samej penetracji byle by pozbyc sie potrzeby

Gość gość
Jest. ale wlasnie siedzi obok mnie :) I go nie oddam :)

Gość gość
Tak ja jestem. I właśnie zostałem wykorzystany i potraktowany jak najgorsze g****o i śmieć przez kobietę którą kocham do szaleństwa.

Gość gość
Niby kobiety takich chcą, a jak takich mają to raz dwa go rzucają bo krótko mówiąc jest dla nich 'p'i'z'd'o'w'a't'y'm' frajerem, a nie facetem. Same nie wiecie czego chcecie

Gość gość
gosciu, nie skreslaj kobiet :( nie wszystkie sa takie, fajne, spragnione czulosci kobiety czekaja na takich jak ty

Gość gość
dla mnie taki wcale a wcale nie jest frajerem :( wiekszym frajerem jest dla mnie facet, ktory mowil mi, ze tak mnie kocha, a potraktowal mnie jak smiecia, juz mi przeszlo,ale zawsze bedzie troche bolec, to chyba tak jest, ze ci niedobrzy ciagna do romantyczek, a romantycy wola te "niegrzeczne"...

Gość gość
moj maz jest taki. jak zaszlam w ciaze to przytula mnie non stop - przyjezdza nawet z pracy jak ma przerwe by nas przytulic, ucalowac, cos przegryzc:) na romantyczne weekendy jezdzimy z 3-4 w roku.. teraz mnie zabiera za 2 tyg .. :) Apartament, wanna.. <3 są romantycy !