Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego kobiety sprawiają by facet się w nich zakochał a następnie. .

Polecane posty

Gość gość

Pokazują mu gdzie jego miejsce, traktuja jak śmiecia, gorzej niż psa i jeszcze udaja że się nie łasiły jak kotka w ruji i jego obwiniaja za wszelkie zło. Nie mam słów na takie ku/rwy.

Gość gość
ktora kopnęła w zad? to kobiety zakochują się, ale nie w niuedcznikach takich jak ty ,ostania sieroto. który pozniej jęczy i piszę na forum jaki to on super :D, tak i obraza kobiety od k***wek , zkapciały *****cz , za brzydki ohydny jesteś !

Gość gość
MOże chce się dowartościować poniżając innych?? Moze ma okres?? MOże zmianila zdanie ze jednak Cie już nie chce?

Gość gość
zakompleksiony jest , to już nie moj problem

Gość gość
JEBAĆ JĄ!

Gość gość
ty zakochać ?hahaha puknij sie!

Gość gość
Częsty dzisiaj przypadek narcystycznego zaburzenia osobowości ....

Gość gość
Dlaczego wszyscy bronią tę szmate? Ja bym jej serce oddał gdyby byla taka potrzeba a ona mnie zranila jak śmiecia potraktowala.

Gość gość
a bym cię na rękach nosiła całą dobę, Ty o tym wiesz /ale zostałam oszukana przez takiego zakompleksionego niedojrzalca ,przez ciebie

Gość gośćM
Nie każda znajomość damsko męska dąży do związku. Czasem tylko ci się może wydawać, że ona cię podrywa, a w rzeczywistości, to może tylko taki ma charakter, że w taki a nie inny sposób traktuje mężczyzn. Mi się kiedyś zdarzyło usłyszeć "no przecież ty mnie podrywałaś" i byłam w szoku, bo nie potrafiłam określić, co w moim zachowaniu mogło zostać uznane za podryw. Teraz lubię poflirtować z zajętymi, bo (może naiwnie, ale mam nadzieję, że oni mają takie samo podejście jak ja) zakładam, że jak facet jest zajęty, to wszyscy wiemy, że te flirty, to tylko żarty a nie na poważnie. Tylko czasem boję się, że się na tym przejadę. Także ten, to nie zawsze jest chęć poderwania. A i jest też możliwa taka sytuacja, że kobieta jest tobą zainteresowana. Poznajecie się bliżej, ty się zakochujesz - ona nie. I co wtedy? Ma na siłę siedzieć przy Tobie, bo ty się zakochałeś? To nie ma wtedy sensu.

Gość gość
to kobiety sprawiaja że sie zakochują w nich faceci ? a wjaki sposób autorze ,hahahaha jak mam sprawic zeb sie ktoś ze mnie zakochał :))) dobry chwyt

Gość gość
No przymilaja się jak d***** wystawiaja cycki pod nos, obmacuja, ciesza ryja, zagaduja a potem kopia w zad i tyle. I to jeszcze bedac w związku d***** i tyle.

Gość gość
tobie cycki wytawiałam :D nie mam takiego zwyczaju , jestem dyplomatyczką w kazdym caly!!! muszisz być niedojrząłym psychopatą :D twoja treść dialogu jest na poziomie 2 latka !:D

Gość gość
Idź ciągnąć wora.

Gość gość
idz do swojej zrobionej:D raszpli ,psychopatku

Gość gość
Do goscM, mam podobnie. Moje zachowanie jest odbierane jak flirt i prowokacja. Ja po prostu zartuje bo wydaje mi sie ze moge. Bo to moj znajomy dobry, albo zajety to przeciez nie odbierze tego jako prowokacje i podryw. Przeciez sie wyglupiamy. I przejechalam sie na takim mysleniu. On sie nie wyglupial i ja tez nie. Teraz sie boje rozmawiac. Mysle dlugo zanim cos powiem. Zeby nie byc odebrana jak osoba narzucajaca sie.

Gość gość
już nic nie jest wazne

Gość gośćhihihie
Należy się zastanowić kto ją wybrał

Gość gość
Jak możecie tak podle postępować

Gość gośćmilena
Ja jestem kobieta i powiem Ci ze faceci tez sa nie lepsi.

Może dlatego, że na początku oboje się starają (tzn. starają się być inni niż są w rzeczywistości) a po jakimś czasie przestają udawać :D