Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

slub za 4 tygodnie a ja myślę zeby poprostu uciec. Nie jestem pewna tego faceta.

Polecane posty

Gość gość

Jw. Czy to tylko moje widzimisię?

Gość gość
ale dlaczego nie jesteś pewna?

Gość gość
i przekonałaś się o tym 4 tyg przed ślubem? Trochę późno

Gość gość
Doskonale Cię rozumiem. U mnie do ślubu zostało kilka miesięcy a ja nie jestem pewna, czy dobrze robię. Mój facet ma strasznie dużo egoizmu w sobie, praktycznie to narcyz. Umie zadbać o kobietę, czasem coś mu się uda ale ogólnie jest najbardziej skupioną na sobie osobą jaką kiedykolwiek znałam. Nie znosi krytyki, ciągle zajmuje się sobą, zaniedbuje relacje rodzinne gdzie ja bardzo cenię związki międzyludzkie i nie mogę na to patrzeć. Nie wiem czy dobrze robię. Ja chciałam ten ślub odwlekać jeszcze, przekonać się bardziej, ale moja rodzina urządziła scysję, matka i ojciec mieli miny jakby mieli zaraz się rozpłakać, ojciec czeka na ten ślub, to katolskie mniemanie to coś czego nigdy im nie wybaczę. Ważniejsze dla nich było jak najszybciej wepchnąć córkę do ołtarza, żeby nie było że mieszkamy przed ślubem (ciemnogród jakiś!) a to co ja czuję już ich nie obchodzi. Ja żałuję że się zgodziliśmy na ten slub i coraz czesciej mam poczucie, że nie powinno do niego dojść. Z drugiej strony nie chcemy się rozstać i chcemy być razem ale ślubu się boję. Pomocy :(

Gość gość
to weź cywilny, ślub jest dla ciebie a nie dla rodziców. A cywilny daje poczucie, że da się to wszystko odkręcić