Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pyt do mam ktorych dzieci maja skaze bialkowa

Polecane posty

Gość gość

witam, moje maleństwo ma prawie 3 miesiące. Skaze wykryto jakies 2 tyg temu podejrzewal ja pediatra, dal mleko nutramigen, maly je pił bo musiał raz zwymiotował. Najgorsze jest to ze przez te 2 tyg podawania mu nutramigenu nie przybył ani grama. Zmiany skorne miał na buzi, nozkach i trochę na brzuchu, po nutramigenie ze 3 dni było ok potem się nasililo przeszlo nawet na powieki. Bylam u dermatologa dal masc na twarz i glowe bo maly ma nawracajaca ciemieniuche i emulsje do ciala. Maly nie ma wysypki tylko taka sucha skore która się luszczy szczególnie na czole i policzkach. Wczoraj bylam u alergologa dal mleko neocate podobno bardzo drogie ale i dobre. Ma po nim niby przybyć na wadze, i tutaj pytanie do mam które stosowaly neocate po ilu dniach zmiany skorne zniknęly? szczególnie chodzi mi tu o zdanie mam, których dzieci nie miały wysypki tylko taką szorstką, łuszcząca się skórę. Czy wasze dzieci normalnie przybywały na wadze? jak z wypróżnianiem się po tym mleku, czy dzieci miały jakies problemy? proszę o wypowiedzi. Z góry dziękuję

Gość gość
up up

Gość gość
dlaczego nie karmisz piersią? to najlepsze dla dziecka. mój syn jak skończył roczek i przeszedł na mleko dla alergików to dopiero zaczęły się problemy... szkoda gadać. na piersi bardzo wielu rzeczy nie mogłam jeść, łącznie z glutenem, ale dałam radę, dla dziecka warto było. zastanów się. tak będą zaparcia i słabe przybieranie na wadze, a może nawet i śluzowate kupy, nawet na tych drogich mleczkach gó... wartych.