Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piersi po 30

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny jak dbacie o swoje piersi po 30? Chodzi mi zarówno o pielęgnację jak o badania

Gość gość
nie pozwalam ich dotykać nikomu żeby nikt nie naruszał delikatnej tkanki łapolami

Ja mogę pomasować :). Szczególnie te, w ogromnych rozmiarach :). x Ps. Masaż WIEEEELKIEJ pupy, dokładam GRATIS :D :D :D.

Gość gość
ja mam piersi nie balony ale i tak nic z tego

Gość gość
Używam kremów ujędrniających, bo po ciąży niestety obwisły. Co miesiąc sama się badam, mam rękawiczkę zwiększającą czułość przy badaniu. raz na 2 lata robie usg

>>>mam rękawiczkę zwiększającą czułość przy badaniu<<< Jak działa taka rękawiczka? Pytam zupełnie poważnie.

Gość gość
Tak jest napisane na stronie: "Rękawica do wykrywania zgrubień w piersiach ma rozmiar standardowej rękawicy i jest narzędziem pomocniczym w badaniu piersi w zaciszu domowym. Rękawica FemiGlove działa jak "szkło powiększające" opierając się na naukowej zasadzie lokalizowania i powiększania. Rękawica FemiGlove zwiększa czułość dotyku poprzez specjalnie opatentowaną technologię wytwarzania, która redukuje tarcie pomiędzy palcami a skórą oraz zapobiega przemieszczaniu się guzków i zgrubień w trakcie badania. Rękawica FemiGlove sprawia, że ruch jest płynny a zgrubienia dobrze wyczuwalne. Rękawica FemiGlove wykonana jest z wysokiej jakości materiałów, które tworząc całość wygładzają ruchy palców oraz działają jak katalizator wzmacniający zmysł dotyku oraz zwiększający efektywność i dokładność badania za pomocą dłoni. Drobne zgrubienia, guzki lub deformacje piersi mogą być słabo wyczuwalne podczas badania samą dłonią, gdyż zarówno powierzchnia palców jak i piersi nie jest idealnie gładka, FemiGlove sprawia, że dłoń idealnie „ślizga” się po powierzchni piersi i rozpoznaje wszelkie nieprawidłowości."

Gość gość
Wygląda interesująco. W Polsce to chyba nowość?

Gość gość
Pierwszy raz się spotykam z taką rękawiczką, jeśli ma ułatwiać badanie, to fajnie że jest u nas dostępna

Gość gość
Jak sprytnie ktoś założył temat, żeby reklamować rękawiczkę:D

Gość gość
Mąż masuje mi piersi, używam kremu ujędrniającego i to w sumie wszystko. Co dwa lata chodzę tylko na usg. A ta rękawiczka wydaje się nawet fajna

Gość gość
Lekarz mnie ostatnio nią badał i sobie chwalił. Zdziwiłam się, bo wczesniej badał mnie tylko dłońmi. Swoją drogą dziewczyny, jak idziecie do gina to proscie o badanie piersi, bo sami z siebie praktycznie tego nie robią - a powinni

Gość gość
u mnie niestety tak jest. ginekolog sam z siebie nigdy mnie badał, a jak o to poprosiłam to zrobił dziwną minę i zbadał mnie z wielką łachą. Ta rękawiczka to chyba w moim przypadku dobry pomysł...