Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego wole starszych facetow?

Polecane posty

Gość gość

pisze to bo to prawda ! gdy mialam 15 podobali mi się tak 20+ jak miałam 18 to 30+ teraz mam 21 i podobają mi się tak 35-40 + dlaczego tak jest ? tak ponad 15 lat roznicy pomocy!!!

Gość gość
Dlatego ze starsi wydaja sie dojrzali a prawda taka ze dojrzalosc rzadko idzie w parze z wiekiem. Prawda tez jest taka ze dojrzaly mezczyzna nie zwiaze sie z bardzo mloda kobieta bo to brak dojrzalosci sam w sobie. Dlatego radze Ci wyleczyc sie z tego.

Gość gość
nie wylecze się z tego, od zawsze tak mam i bede mieć. najwyzej bede mieć meża starszego o 10 lat i tyle ..:)

Gość gość
Ja mam faceta 7 lat starszego i jest mi z nim cudownie, jest uczuciowy, dba o mnie, rozsadny i wie co w zyciu wazne, jest odpowiedzialny. dlatego uwazam, ze facet powinien byc 5-10 lat starszy, bo pozniej dojrzewa emocjonalnie i powazniej podchodzi do zwiazku.

Gość gość A
Może dlatego że zazwyczaj starsi faceci są bardziej odpowiedzialni i romantyczni. Potrafią też bardziej zadbac o swoją kobietę. Ja właśnie jestem z facetem o 13 lat starszym. Od kiedy jestem z nim czuje się szczęśliwa. A jesteśmy już ponad 5 lat/

Gość gość
Satrszy facet ktory nie jest prawiczkiem! i z******* cala armie kobiet!

Gość JasnowidzXXL
Widocznie jesteś mądrą kobietą i poważnie myślisz o życiu. Ze starszym mężczyzną można czuć się bezpiecznie, można rozsądnie pogadać, można mieć wspaniały seks wtedy gdy sama tego chcę, a nie dlatego, że w gówniarzu hormony buzują i liczy się tylko jego spełnienie

Gość gość
Z naukowego punktu widzenia, wychowywałaś się bez ojca lub miałaś bardzo mało kontaktu z nim nawet jesli był. :)