Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za duzo schudlam, teraz nie wiem jak zdrowo przytyć

Polecane posty

Gość gość

d 2 lat nie podobał mi się mój brzuch... moja waga do wzrostu była ok ale przez ten brzuch zaczełam biegać, bardzo mało jeść, eliminować tłuste rzeczy, słodycze itp. dodam że zawsze byłam aktywna i uprawialam sport. Przerzuciłam sie na zdrowe odrzywianie, i sie w to wciagnełam. Moje BMI teraz to 16,4. Wiem, że za mało jem ale boje się zacząć przyjmować więcej kalorii i jeść inne rzezczy np. jasna bułka, pizza, wieksza porcje karkowki, kielbase, słodkie jogurty czy ciastko. Boje się, że zaczne tyć o wiele więcej. Juz nawet zrezygnowałam z cwiczen i waga dalej nie rosnie. Prosze o omoc. Co mam jeść? jak wprowadzać np. jogurty itd. Prosze o pomoc

Gość JasnowidzXXL
Żeby przytyć nie należy obżerać się słodyczami tylko dalej prowadzić ZDROWĄ dietę ale w większych ilościach. Nie jeden kawałek grahama z chudym twarożkiem, tylko dwa z żółtym serem (na przykład)

Gość prawictwo pospolite 137
powinnaś mieć BMI około 19

Gość prawictwo pospolite 137
spożywaj płatki owsiane górskie na śniadanie to nie jest tłusta rzecz , a z pewnością pożywna

Gość gość
kasza, ziemniaki, pyzy, pierogi masło orzechowe, orzechy włoskie Pozdrawiam

Gość gość
jem na sniadanie plaki owsiane z orzechami i rodzynkami 40-50gramow z mlekiem 3,2 albo z jog naturalnym i do tego czasami tosta z szynka, pomidorem, pieczarka. potem na 2 sniadanie jem kanapke, obiad w zaleznosci na co mam ochote: ziemniaki, mieso surówka albo jakies kopytka, makarony itd. podwieczorki jadam rzadko a na kolacje kanapki z szynka, pomidorem, serek wiejski, jajka albo sledzie w pomidorach itp....