Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie chciałam chłopakowi dać telefonu do naprawy, obraził się...

Polecane posty

Gość gość

Zbiła mi się szybka jak to w smartfonach. :) Mój chłopiec zaoferował, że pojedzie gdzie chcę z nim do serwisu, bo ja w tygodniu nie mam czasu. Rzecz w tym, że już raz ukradziono mi ten sam model, kupiłam go drugi raz, bo go uwielbiam i trochę zimno mi się zrobiło, jak to zaoferował. Znamy się 4 miesiące, powiedziałam mu, że jeszcze musi minąć parę miesięcy, bym mu tak zaufała, on na to, że przecież wiem, gdzie mieszka, i czy naprawdę myślę, że wiązałby się ze mną po to, żeby ukraść telefon. Że on mi ufa i jest zły, że ja mu tak nie ufam. I że to tylko telefon i że nie rozumie mojego przywiązania do przedmiotu. Czy przesadzam?

Gość gość
Up?

Gość gość
Czy ja jestem zbyt nieufna?

Gość gość
I tak i nie...naprawdę myślisz, że ukradł by ci ten telefon? Rozumiem obawę, że go zgubi czy coś...ale, że ukradnie?!

Gość gość
Czasami człowiek zna kogoś i 20 lat i okazuje się, że jest kimś zupełnie innym...

Gość gość
Help :(

Gość gość
o matko, no to pojechałaś po bandzie. Jakby mi ktoś zasugerował takie podejrzenie to już bym się więcej do niego nie odezwała. Po takim kwasie nie wróżę udanego związku

Gość gość
chyba sobie jaja robisz ze cos takiego powiedzialas ??? nie wierze... :D. A swoja droga wspolczuje chlopakowi, ale sie musial fajnie poczuc. Z toba jest chyba cos nie tak hehehehe

Gość gość
haha, widzac temat mylalam, ze on sam chcial Ci w domu naprawic, a ty wolałaś oddac do serwisu, i sie fochnal, ze nie wierzysz w jego umiejetnosci. a tutaj taka padaka :D ja bym sie nie obrazila, tylko stwierdzila, ze masz jakas paranoje, wierzysz pewnie ze smugi kondensacyjne samolotow to spisek, ktorym cie truja, że ludzie na ulicy daja sobie tajne sygnaly, ze cie obserwuja, nie? albo ze jezus dał ci ten telefon jako swojemu prorokowi, i potrzebny ci jest do kontaktow z niebem, a siły zła staraja sie go wykraść? :D

Gość gość
SZMATA