Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

70 zł do przyszłego czwartku

Polecane posty

Gość gość

Czy przeżyję? jedna osoba, trochę zapasów w domu, do dziś miałam 170 zł, ale wydalam na myszoskoczki, mogłam się wstrzymac. na idboby świąteczne, pierdółki, z kórymi tez mogłam się wstrzymać. na słodycze. jedyna konkretna rzecz to jajka. boże, jak ja gospodaruję?;-( nie umiem wydawac kasy, lubię wszystko tu i teraz, a tak sie nie da;-(

Gość gość
Wojskowa stawka zywieniowa 10zl dziennie :) starczy

Gość gość
myszoskoczki?

Gość ferferfe
Jak mieszkasz sama i nie trafi się większy wydatek to dasz radę. Tylko będzie, że się tak wyrażę, dołująco. No i gorzej gdy się skończy proszek do prania czy podobne.

Gość gość
zakładając, że wypłata przyjdzie w czwartek;-) teraz wydawać nie muszę, więc ta stawka się zwiększy i będzie więcej niż 10 na dobę, bo jednak dwa dni nie wydam nic

Gość gość
nie skończy się proszek, ale masz rację tak w ogóle nienawidzę siebie za to myszoskoczki to gryzonie, kupiłam im zapas sianka, trocin i karmę, mogłam sie wstrzymac, bo w sumie jeszcze miałam, ale byłam w okolicy, a jeździc mi sie nie chce ja pierodle...ja bym nie przeżyła tak jak tutaj niektórzy ja normalnie nie umiem wydawac tylko na niezbędności;-( Powinnam była kupić dziś tylko te jajka,a ja jeszcze przy okazji czekoladę, a przeciez tyle mam w domu;-( Boże, mój Boże, kim ja jestem;-(( a jakby zarabiała 1200?

Gość gość
to tam tylko raz na miesiąc wypłata? co za durny kraj. podaj email to ci na paypal wpłace pare zl.

Gość gość
lee 70zl to dasz rade. ja juz w glowie mam menu na caly tydzien

Gość gość
Kup ziemniaki, ryż, marchewkę i inne tanie warzywa. Chleb, masło i np. jakiś dżem i dasz radę ;)

Gość gość
wiele z tych rzeczy mam w domu;-) dzięki za ofertę pozyczki, ale w necie bym nie szukała tego i tak;-p