Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

iść do tego muzeum czy nie iść? oceńcie

Polecane posty

Gość gość

mamy odrabiane zajęcia na studiach i zamiast w sali będziemy mieć w muzeum , niby zgłosiło się z 10 osób, że przybędą ale nie wiem czy będą na pewno, nie chcę być jedyną osobą :/ będzie profesor i jakaś jego znajoma, która nas oprowadzi

Gość gość
nie powinnaś się ograniczać przez strach nawet jeżeli będziesz jedyną osobą co wątpię na pewno dużo zyskasz

Gość gość
dziękuję za wsparcie, bardzo chciałabym tam iść, ale mam fobię społeczną. boję się,że nie znajdę wejścia, odpowiedniego holu, a potem , że okażę się jedyną osobą ze studentów

Gość gość
zgubienie jest normalne ale od tego jest język jeżeli się zgubisz zawsze możesz się spytać ludzi ja rozumiem że masz fobie ale musisz z tym walczyć bądź odważna odwaga nr a tym polega że przeciwstawiamy się swoim lękom i obawą i mimo wszystkiemu idziemy dalej z godnie ze swoją wolą pomódl się do Bozi Bóg ci zawsze pomoże np mi dziś pomógł nie mogłam dziś wyjść z domu a bardzo chciałam obejrzeć zaćmienie niestety z okna ani z balkonu nie byłam w stanie zobaczyć pomodliłam się do Bozi i nagle myśl mi podsuną wzięłam lusterko i zobaczyłam pierwszy raz w życiu zaćmienie :)