Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Te dzisiejsze kobiety to jedna wielka masakracja

Polecane posty

Gość gość

Spierdalać jak najdalej od nich

Gość gość
Masz racje, brzydkie, tepe, zarozumiałe, tandetne i wyrachowane

Gość gość
chamki, wredne to po co z nimi mieć kontakt

Gość gość
to bierz sie za facetow :)

Gość gość
Może nie wszystkie ale większość niestety tak. Mam kontakt z dziewczynami praktycznie na co dzień w pracy i to są nowe osoby bo moja praca ma taki charakter zdalny, że co chwilę poznaję nowe kobiety. W klubach bywam co weekend więc też mam kontakt z kobietami. Większość które poznałem to zazwyczaj zarozumiałe nic sobą prezentujące puste lalki, którym głównym celem jest jakiś dziany pustak z fajną bryką. Dzisiejsze dziewczyny biorą byle jakiego pijaka, chama, ćpuna, kochają takiego na całego a potem płaczą, że mężczyźni to chuje. Jest tyle fajnych chłopków a oni zazwyczaj są pomijani i przypina się im łatkę - nudziarzy. Ja moją żonę poznałem w parku jak karmiła ptaki, dystans przez kilka spotkań dość spory. Dziewczyna inteligentna i bardzo fajna. Dopiero po jakimś czasie jak ją poznałem bardziej to już wiedziałem, że chcę z nią być przez resztę życia. Ale takich dziewczyn to ze świecą dzisiaj szukać. Większość dziewczyn dzisiejszych to wystarczy 5 min gadki i już wszystko o niej wiesz.

Gość gość
W klubach poznaje kobiety. Weź sie rozpędź i przyperdol

Jak tak was czytam to myślę ze to właśnie dzisiejsi "mężczyźni" to jedna wielka masakracja :o

Gość gość
A niby co, że takie w klubach są gorsze od tych w poznanych w bibliotece ? Tu nie ma reguły i tutaj i tutaj poznasz pustaka do potęgi. Przecież w klubach większość dziewczyny to studentki różnych kierunków albo absolwentki medycyny, stosunków międzynarodowych itp. Większość dziewczyn w klubach ma wyższe wykształcenie które jak wiadomo w parze nie idzie z inteligencją. Nawet jak poznasz laskę w bibliotece która lubi czytać książki, to się może okazać, cichodajką która daje na lewo i prawo a w gębie gnój niesamowity. Dlatego nie ma reguły. Większość lasek to idiotki zapatrzone w siebie, myślące, że jak mają cipę to każdy facet będzie kłaniał się do ich stóp, co niestety tak się dzieje, bo większość facetów w klubach to tępaki i buraki.

Gość gość
Najgorsze nieszczęście jakie mnie spotkało w życiu to takie,że urodziłam się kobietą.Faceci mają łatwiejsze życie i są mniej wyrachowani i podli.To jest niesamowite ile potrafią poświęcić żeby skrzywdzić faceta albo koleżankę.Obrzydliwie kłamią i mają skłonności do manipulowania ludźmi.Kiedy urodzą dziecko,myślą,że są niezwykłe jak co najmniej Skłodowska-Curie.Większość bab ma roszczeniową postawę wobec życia,wszystko im się należy:'(

Gość gość
Weź ceflu żałosny jesteś żeby się pod babe podszywac :o

Gość gość
Wybrałbym chyba jednak tę z biblioteki...