Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż mało mi pomaga w domu

Polecane posty

Gość gość

Mój mąż bardzo mało mi pomaga w domu :o jak go prosze o cos to mi mowi ze najpierw musze sie "polozyc na plecach" i musimy sie p.........----lic .

Gość gość
polecam metodę, nie chcesz nie rób ja też nie będę :-)

Gość gość
Twoj blad polega na zlym mysleniu. Twoj maz nie ma ci pomagac w domu, tylko ma dbac o dom, bo on nie jest jego gosciem tylkomieszkancem tj ty.

Gość gość
NIe wracaj do domu przez miesiąc :o

Gość gość
hehehe super metoda:D W zyciu zawsze jest cos za cos.

Gość gość
Co to znaczy "pomagac"? Razem tworzycie rodzine, wiec razem wykonujecie obowiazki. To podstawa udanego zwiazku i tego, aby nie czuc sie wykorzystywanym. Nie badz glupia, nie wyreczaj go!

Gość gość
10.30 Co racja to racja :D

Gość gość
po czym stwierdzasz ze z jej głową coś nie tak? te same objawy ma co ty? ;)

Gość gość
jak krzykne na niego to sie wariat obraza i mi grozi ze pojedzie do corki.chowa wodke po szafach,znajduje pelno pustych butelek po wodce,co gorsze to juz kilka razy jechal pijany samochodem.nie spimy razem on ma swoj pokoj i tam sobie zyga .nie wiem co mam robic?

Gość gość
Takie kwestie powinny być ustalane przed ślubem. Ja już od początku mówiłam mojemu, że w związku szukam partnerstwa, a nie etatu sprzątaczki i kucharki. Poza tym ja zarabiam to dlaczego mam jeszcze pracować na drugi etat w domu. To, że w domu mamusia za niego wszystko robiła to nie znaczy, że po ślubie funkcję matki przejmie żona. Rodzina to nie jest zabawa. Tylko trzeba na początku o tym pogadać. Skoro facetowi się powie, że nie będziemy go obsługiwać to albo przyjmie to do wiadomości albo poszuka innej służącej.

Gość gość
po¨¨¨¨j**a¨¨¨ncu 10:41? kim jestes psychologiem? ty mi zadnych diagnoz tu nie stawiaj I napewno nie mam chorej glowy.

Gość gość
10:45 klocilismy sie przez wiele lat,kilka lat temu poznal jakas dziewczyne wynajal jej mieszkanie za ktore placil ,jezdzil do niej na igraszki,i po prawie 6?miesiacach jej sie znudzil i go kopnela w d00000pe.dowiedzialam sie o niej od jego kuzyna.zawsze mnie zdradzal.

Gość gość
Kilka miesięcy temu mój mąż zdradził mnie z inną kobietą. Okazało się, że jego kochanka jest w ciąży.

Gość gość
Przykro mi, ze Cie to spotkalo :-)