Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Po 2 tygodniach znajomości on proponuje mieszkanie co wy na to

Polecane posty

Gość gość

Fajnie sie z nim rozmawia, ma dobrze platna prace, auto, duze mieszkanie, sex jest bardzo fajny. Co uwazacie o tym?

Gość gość
myślę, że woli mieć dziurę na miejscu i o każdej porze niż na telefon

w tym tempie to za miesiac bedzie slub, za 2 miesiace dziecko, a za trzy - rozwód :D

Gość gość
ja chcesz i uważasz, że to zgodne z twoimi przekonaniami, w końcu to twoje życie, poznacie się lepiej swoje wady, zalety i sprawdzisz czy możecie się dogadać ze sobą, no cóż mężem twoim nie jest zawsze możesz się wyprowadzić

Gość gość
Kto mu musi sprzatac i prac, wiec znalazl dziunie za darmoche, a jeszcze bzynakno ma w gratisie:D

Gość gość
2 tygodnie a ty już dałaś ja nie mogę masakra :O

I co się dziwisz ? x Ja kiedyś poznałem dziewczynę wieczorem, a rankiem z niepokojem rozglądałem się po pokoju, w poszukiwaniu jej :(. Znalazłem ją dopiero w kuchni. Kończyła właśnie myć lodówkę. Z zupełnym spokojem stwierdziła, że chce ze mną zamieszkać :D. x Jeszcze lepsza, była pewna moja daleka znajoma. Kiedyś zapomniała kluczy i nie mogła dostać się do mieszkania (jej współlokatorka miała wrócić nazajutrz). Zaproponowałem, że może przespać się u mnie w gościnnym :). Po wzięciu prysznica, weszła do MOJEJ sypialni, przytuliła się i... zaczęła opisywać jak poprzestawia meble, by było NAM wygodniej. Zaznaczam, że do tego momentu, nawet buzi sobie nie daliśmy :D :D :D.

Gość gość
cooooo?? dziewczyny zacznijcie się w końcu szanować:-( jak można z obcym chłopem zamieszkac po 2 tygodniach??? nie no to jest jakaś maskara co się dzieje teraz:-(

Gość gość
idź się przejdź żenujący grubasie :D

Gość gość
misio czy takie masz doświadczenia z rosji jak cię szkolona na ruskiego agenta? :)

>>>misio czy takie masz doświadczenia z rosji jak cię szkolona na ruskiego agenta?<<< Nie wiem co roi się w Twojej malutkiej główce :D, ale akurat radzieccy agenci, byli pod tym względem najlepsi na świecie :D. Uwiedli prawie wszystkie kobiety, pracujące w strategicznych dla NATO miejscach. Gdy Konrad Adenauer wydawał jakąkolwiek decyzję (a był on dla NATO kluczowym politykiem), to Rosjanie znali jej treść na długo przed dotarciem decyzji do sztabu NATO :D. Sekretarka Adenauera pisała to od razu z dodatkową kopią :D :D :D. x Gdy jakaś wróżka z bajki :D, machnie różdżką i uczyni Cie inteligentnym i oczytanym, to także będziesz miał czym kobietę oczarować :). A na razie siedź tylko na Kafe i wszędzie szukaj układów, szpiegów i agentów :D :D :D.

Gość gość
po 2 tyg? hmm mozecie sprobowac tylko nie angazuj sie za bardzo. nie licz na slub i dzieci.... traktuj to raczej jako przygode, sprawdzenie i jesli wytrzymacie ze soba chociaz z pol roku to moze cos z tego bedzie.

Gość gość
misio kobiety nie są w gronie moich zainteresowań :D chociaż miej odwagę się przyznać że jesteś ruskim agentem ;)

>>>misio kobiety nie są w gronie moich zainteresowań<<< Współczuję :(. Może poznać Cię z moim sąsiadem - gejem ? :D :D :D