Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZniesmaczonaMikrofala

Moja mama grzeje jedzenia psa w mikrofalii

Polecane posty

Witajcie :) Tak jak w temacie. Kiedy przychodzi pora, kiedy mój pies dostaje jedzenie moja mama wyciąga otwartą puszkę z lodówki, nakłada do miski i podgrzewa to w mikrofali :o nie wydawałoby to się głupie ale nie rzadko od razu po tym chciałabym sobie coś też zagrzać w mikrofali ale na myśl o tym, że kilka sekund temu było tam grzane jedzenie z puszki dla psa to mi się jeść odechciewa bo w mikrofali unosi sie zapach jedzenia psa i mam tam włożyć do podgrzania mój obiad? :o Co o tym myślicie?

Gość gość
Wyprowadź się.

Gość gość
Myślę, że powinnyście zostawiać mikrofalę otwartą, żeby później po otwarciu nie śmierdziała

Gość gość
moja ciotka ma kotka czasem mu daje saszetki to jak otwieram czasem sama mam ochotę spróbować ale w sumie jest ta blokada psychiczna i zawsze rezygnuję :O

Gość gość
Z czasem mama mielone z tego psa ci zrobi ,a wtedy ci niebedzie zapach przeszkadzal:-)

Gość jimzimniokaihuj
Twoja matka grzeje jedzenie do psa w mikrofali, a ty jestes pierduśnicą

Gość gość
a w czym psie jedzenie jest gorsze od twojego? nieraz jest gorsze swinstwa niz to co jest w psich czy kocich puszkach. poza tym skoro nie przeszkadza ci puszka stojaca w lodowce obok twojego jedzenia, to czemu ci przeszkadza w mikrofali? a mamusia niech sie ogarnie, puszek absolutnie nie powinno sie podgrzewac, wiekszosci nawet nie powinno sie trzymac w lodowce.

To, że nie przeszkadzaja mi otwarte puszki w lodówce już nie chciałam wspominać :o

"a mamusia niech sie ogarnie, puszek absolutnie nie powinno sie podgrzewac, wiekszosci nawet nie powinno sie trzymac w lodowce. " Dlaczego?

I jeszcze fakt, że w tym jedzeniu przez 2 dni jest ta sama łyżka, którą potem mogę coś zjeść :o

Gość gość
boski barry czytasz czasem etykiety?