Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki jest seks ze stsrszym doswiadczonym facetem?

Polecane posty

Gość gość

?

Gość gość
krótszy niż z młodszym

Gość gość
czemu?

Gość gość
bo szybciej kończy

Gość gość
a sam seks dotyk jakie sa?

Gość gość
to zależy od faceta przecież

Gość gość
jest pewniejszy w działaniu i wie co robi ;-)

Gość gość
ja nie umiem odpowiedzieć na to pytanie, bo nie mam porównania. sypiałam tylko ze starszymi to sporo. tylko tacy mnie kręcą i nie mogłabym się przełamać do seksu z rówieśnikiem :P

Gość gość
Na pewno jest lepszy, skoro jest doświadczony. Ja wiem, że w seksie wiem co robić żeby było nam dobrze, a pamiętam że kiedyś nie wiedziałam co i jak i średnio mi szło

Gość LV
całkiem fajny a często lepszy niż z facetem 20-30,mam wrażenie ze taki doświadczony facet po 40stce o wiele lepiej wie jak się zająć kobietą,dba o jej potrzeby nie tylko mysli o sobie,stawia potrzeby kobiety na pierwszym miejscu.

Gość gość
Jeśli chodzi o długość... to starsi zdecydowanie młodych deklasują ;)

Gość gość
nie ma znaczenia czy jest starszy I ile mial kobiet... Kazda jego kochanka mogla udawac, ze bylo jej dobrze. Dowodem na to jest to, ze byle kochanki nie szukaja z nim ponownie kontaktu...

na lawce w parku siedzi staruszek i strasznie placze. podchodzi do niego przechodzien i pyta: - dlaczego pan placze? - synu mam 88 lat, dwa tygodnie temu ozenilem sie z najseksowniejsza laska w okolicy. 22 lata, wymiary 90/60/90, super gotuje, kochamy sie kiedy chce, wieczorem mi czyta... - no to o co chodzi? - nie pamietam gdzie mieszkam! :O

Gość gość
Nigdy nie kręciły mnie relacje z rówieśnikami, ani tym bardziej z młodszymi.Pierwszy raz był w wieku 17 lat z mężczyzną 35 letnim,związek z nim kontynuowałam przez następne 2 lata. Wszyscy następni również byli sporo starsi. Odpowiada mi typ doświadczonego mężczyzny, potrafiącego zaspokoić kobietę i o nią dbającego.W łóżku zawsze jestem spełniona, bo taki mężczyzna wie kiedy, ile i jak. Obecnie mam 30 lat, od 2 lat jestem mężatką a mąż ma 49,właśnie oczekujemy dziecka.Jestem przeszczęśliwa, to wspaniały mężczyzna.W czasie ciąży również dbamy o siebie pod względem seksu. Uprzedzając pytania i nieżyczliwe komentarze napiszę, że jest z odzysku, był już 5 lat po rozwodzie, gdy poznaliśmy się. Ze swoimi dziećmi z poprzedniego związku ma wspaniały kontakt,ja zresztą również bardzo ich lubię, są kilka lat ode mnie młodsi i cieszą się naszym szczęściem, jak również tym, że będą mieli przyrodnie rodzeństwo. Jeżeli któraś z was ma fajnego, starszego partnera, to doradzam taki związek.Nie bójcie się, będziecie szczęśliwe.

Po sobie mogę napisać, że im starszy jestem, tym bardziej w łóżku zwracam uwagę przede wszystkim na potrzeby kobiety. Nieskromnie napiszę, że rzeczywiście młodsze kobiety po seksie ze mną mówiły, że było im lepiej niż z rówieśnikami, że bardziej się starałem, że nie spieszyłem się i ogólnie czuły się po prostu dobrze. A tak na marginesie, to z chęcią poznałabym młodszą od siebie dziewczynę, np. studentkę, która miałaby ochotę np. na wyjście na kawę i pogawędkę. To tak na początek :)

Gość gość
Mój facet ma 30 lat, ja 19. Wszystko u niego na plus w stosunku do rówieśników.Seks jest wspaniały.

Gość gość
Ja to widzę podobnie. Mając ileś lat doświadczenia dbam po pierwsze o zaspokojenie kobity, a moje zaspokojenie zostawiam na koniec. Zresztą dobrze zaspokojona kobieta odwdzieczy sie tym samym.

Gość gość
Tu u mnie w USA kobiety czesto decyduja sie na zycie bez dziecka i maja duzo szczesliwesze i bardziej spelnione zycie i maja kariere i hobby i wolnosc i podroze… 333 www.youtube.com/watch?v=GuszCNR-5Lo

Gość gość
to wszystko prawda, ja mialam seks z bylym graczem rugby po 40, myslalam, ze mialam przedtem orgazmy, mylilam sie , to byl jakis kosmos, a na gowniazerie 18-30 to w ogole nie patrze

Gość gość
10 lat roznicy to ok ale 20 to przesada ty 50 calkiem zywa jeszcze a on 70? Tragedia hehe

Gość gość
50 lat różnicy to faktycznie nawet za duzo aby myśleć o seksie,chociaż pieszczoty wchodzą w grę,bo powiedzmy do 20 lat taka różnica nie jest aż zanadto widoczna,a w łóżku potrafi być bardzo namiętnie i gorąco,szczególnie jeżeli partnerzy są doświadczeni. UkryteMarzenia.pl

Gość gość
Jest wspaniały bo są lepsi w te klocki! Miałam kilka razy z ponad 30 lat starszym.Długa gra wstępna i podczas seksu miałam dwa orgazmy.A a młodymi to mało kiedy miałam jeden orgazm.

Gość gość
slabo jest jak facet szybko konczy

Gość gość Iskierka
Za//jeb//isty//,,,:),,,:),,,:)

Gość TomcioPaluch
Wczoraj zabawiałem się z 26 latką, dzisiaj dostałem sms-a, czy jej koleżanka też może do mnie zadzwonić, bo jest ciekawa tego co jej ta pierwsza naopowiadała. Mam 43 lata i teraz dopiero wiem co to życie.