Zuzka111 0 Napisano Marzec 22, 2015 Witam. W poprzednim miesiącu @ spóźniła mi się 5 dni. Moje cykle dotychczas byly zawsze regularnie 26-27 dnia, w tym miesiącu w dzień spodziewanej miesiączki dostalam plamienia było ono jednorazowe - brązowe, zaledwie kilka kropel na bieliźnie. Sądziłam, że to początek okresu lecz nic się więcej nie pojawilo. Bolal mnie przy tym lekko brzuch, ale potem przestał. 4 dnia czułam się jakbym miała okres, lecz lał się ze mnie przezroczysty śluz a nie krew (doświadczyłam tego pierwszy raz) Dzisiaj 5 dni po plamieniu dostalam @ jak zwykle bardzo bolesnej, ledwo podnoszę się z łóżka. Zastanawia mnie to plamienie i śluz, co to może oznaczać? Ciąży nie mogłabym wykluczyć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2015 a kiedy sie badałas ginekologicznie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzka111 0 Napisano Marzec 22, 2015 Było to rok temu, poszłam tam ponieważ zle sie czułam, wyslał mnie lekarz rodzinny, miałam robione badania hormonalne lecz wyszło wszystko okej. Często mdleje, jestem osłabiona, mam bardzoo cieniutkie włosy, łamiące się paznokcie, chodziłam do lekarzy lecz badania wychodziły dobrze i przestałam. Jednak @ nigdy wczesniej się nie spózniała. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzka111 0 Napisano Marzec 22, 2015 Zdaje sobie sprawę z tego, że rok to długo, lecz od ostatnich czasów unikam lekarzy, jednak te plamienia mnie już bardzo zmartwiły. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Marzec 22, 2015 idz do ginekologa. Tutaj nie pisz i nie czytaj tego co ci będą sugerować bo niepotrzebnie sie zestresujesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Zuzka111 0 Napisano Marzec 22, 2015 Może i masz racje :) Pójde, dziękuje za odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach