Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

alke sie wkurzylam na lekarza

Polecane posty

Gość gość

meczy mnioe okropne przeziebienbie od 3dni,katar,kaszel goraczka, wszsytko boli nie mam w tej chwili nikogo do pomocy dzis o 6stej rano nie wytrzuymalam,spakowalam 2jke dzieci i pojechalam na pomoc dorazna przepisala mi paracetamol!!!!!!!!!!! i witamine c nosz kurde!!!!!!

Gość gość
W ciąży jesteś?

Gość gość
a czego oczekiwałaś? antybiotyku?

Gość gość
no ale tym sie leczy przeziebienie

Gość gość
Nie jestem w ciazy Mam w domu 2 I 3letnie dzieci Pracuje Prosilam o cos co postawi mnie na nogi nawet antybiotyk bo zwolnienia nie mogewziazc ehhhhhh leze dzieci samopas a maz w terenie wraca w srode

antybiotyk nie stawia na nogi przy przeziębienie. Przeziębienie wymaga czasu aby organizm sam zwalczył chorobę, ew leków przeciwzapalnych tj paracetamol.

Gość gość
Pij dużo imbiru z cytryna z 4 szklanki dziennie. Utarty imbir zalany wrzątkiem plus cytryna.

Gość gość
No jeśli to przeziebienie to co niby miał przepisać? To sie leczy paracetamolem i witamina c, i należy duuuzo płynow przyjmować. Na noc grzane piwo z miodem albo mleko, też z miodem i maslem, do herbaty sok z malin....

Gość gość
też byłam konająca, lekarka kazała kupić to co bez recepty w aptece i się kurować . miała rację- bo na wirusa antybiotyków się nie daje Polecam gripex control- (paracetamol plus cofeina)