Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Weterynarz mnie ochrzaniła, że tak karmię moją sunię a co ja na to poradzę skoro

Polecane posty

Gość gość

ona najbardziej lubi wędzone ryby. Mój pies uwielbia wędzone ryby ( a mam takie dobre miejsce gdzie je kupuję dla naszej rodziny, prosto od rybaków, mieszkam w Sopocie). W zasadzie mój pies je conajmniej raz dziennie posiłek który jest po prostu wedzonym łososiem albo makrelą (jej dwie urodzone rybki). Próbowałam ją przestawić na mięsa (gotowany indyk, cielęcina) z ryżem i np. brokulem ale niestety nie chciała jeść:((((( A weterynarz dzisiaj do mnie mówi, że to jest niedopuszczalne żeby pies jadl wedzonego łososia w takich ilościach.

Gość gość
ludzka głupota nie zna granic

Gość gość
No to pies niedługo Ci zdechnie i będzie po kłopocie 🖐️

Gość gość
Czy któraś z Was miała problem z takim pieskiem, który nie chce jeść mięsa? Naprawdę, kupuję najlepszej jakości mięso (indyk, cielęcina), męczę się, przygotowuję, mieszam ze startą marchewką albo rozdrobnionym brokułem, dodaję jajko a ta podejdzie powąch i nic nie je haha:) Co ja mam zrobić, jak ją zachęcić do zmiany jedzenia? Jakiś pomysł na dobre jedzenie dla psa?

Gość gość
Przegłodzić to zje wszystko. I dawać normalne mięso a nie z warzywkami. To ludzie nauczyli psy jeść warzywek, a to zwierzę mięsożerne.

Gość gość
twoj pies je lepiej ode mnie

Gość gość
przyglodzic to jedyny sposob zglodnieje to zje

Gość gość
a osci tez je czy wydlubujesz?

Gość gość
jesli chodzi o lososia to kupuje takiego bez osci (wiecie taki ktory ma wyglad jak szynka, to sie nazywa poledwica z lososia) a z makreli wyjmuje ości:)