Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PraweeTywee

Czy jestem glupia przez to ze urodzilam sie w latach 90 ?

Polecane posty

Gość PraweeTywee

Czy to przez pietno lat 90 ?

Gość gość
Który dokładniej rocznik ?

Gość PraweeTywee
Dobry ;)

>>>Czy jestem glupia przez to ze urodzilam sie w latach 90 ?<<< Nie. To zapewne głupota wrodzona :D :D :D.

Gość gość
misio1, a ty ktory rocznik jestes?

Gość gość
ruski agent ma racje że to musi być wrodzone

>>>misio1, a ty ktory rocznik jestes?<<< Dobry rocznik :). Wiele się wtedy wydarzyło na świecie :D :D :D.

Gość gość
w kazdym roku sie cos ciekawego wydarza na swiecie, no ok, strzelam ze wczesne lata 80-te

Gość PraweeTywee
Ja sie urodzilam za Clintona :)

Pisałem już, że minąłem magiczną czterdziestkę, więc lata osiemdziesiąte odpadają :).

Gość gość
albo nie, zmieniam wersje, po namysle wybieram pierwsza polowe lat 70-tych :)

Gość gość
a ok, nie doczytalam

>>>misio pewnie jest z 1939 jak na nas zsrr napadło<<< Rozumiem, że wg Ciebie broniliśmy się w 1939 przed Rosjanami, a Niemcy zabezpieczali nam tyły :( ?

Gość gość
"Rozumiem, że wg Ciebie broniliśmy się w 1939 przed Rosjanami, a Niemcy zabezpieczali nam tyły smutas.gif ? " x x nie według mnie ruski czekali żebyśmy się wykrwawili razem z naziolami żeby mogli sobie zająć warszafkę

>>>nie według mnie ruski czekali żebyśmy się wykrwawili razem z naziolami żeby mogli sobie zająć warszafkę<<< Jakoś myśmy się wykrwawili, walcząc z NIEMCAMI, a oni Warszawki nie zajęli. Trzeba być wybitnym idiotą, by po wrogu, którego nadzieje na zajęcie całej Europy, złamaliśmy w 1920-tym (przy skutecznej pomocy towarzysza Stalina :D :D :D) spodziewać się 19 lat później bezinteresownej pomocy. Pewnie nieuka zdziwi, ale taką pomoc, w kilku momentach kampanii wrześniowej, czerwonoarmiejcy nam udzielili. Nawet w jednostce Andersa, przebijającego się do Rumunii, walczyło z Niemcami, ponad tysiąc Rosjan (którzy wcześniej wkroczyli do Polski).

Gość gość
ta misio a polska była niepodległa i niezależna za prl :D nikt się nie złapie na tą ruską propagandę

>>>ta misio a polska była niepodległa i niezależna za prl<<< Przynajmniej od czasów imperium rzymskiego nie istnieje coś takiego, jak kraj zupełnie niepodległy. Tylko prawdziwy idiota wierzy w takie bzdury :(. x Zawsze jest się w czyjejś strefie wpływów. Zachód opłacił S, by zdobyć tanią, WYKWALIFIKOWANĄ siłę roboczą, rozwiązać swój problem zapaści systemów emerytalnych i wcisnąć komuś niepotrzebny złom i drogie technologie. W porównaniu do tego, sytuacja Polski pod wpływami Rosjan, była WSPANIAŁA.

Gość gość
zamordowani żołnierze AK zakopani w bezimiennych grobach też pewnie byli zadowoleni

>>>zamordowani żołnierze AK zakopani w bezimiennych grobach też pewnie byli zadowoleni<<< Piszesz o tych, którzy razem z Rosjanami bronili polskich wsi przed ukraińską zarazą, czy o tych, którym AK ROZKAZAŁO złożyć broń, a oni z tej broni do POLAKÓW z poboru strzelali ? ? ? x Zapewne, jako tuman historii nie znający, nie wiesz o tym, ze nazwa PRL obowiązuje od 1952 roku, a wtedy już wszystkie leśne BANDY, zostały dawno zlikwidowane.

Gość gość
piszesz że jesteś po 40 w szkole musieli ci nieźle mózg wyprać może i nawet w wojsku byłeś żal mi ciebie że taką propagandę uznajesz za prawdę jak ci się tak ruscy podobają to jedź tam do tej biedy bo raczej oligarcha z ciebie żaden nie będzie

Gość gość
dajcie spokój, po co z gów/nojadem z moskwy będziecie pisać....

>>>piszesz że jesteś po 40 w szkole musieli ci nieźle mózg wyprać<<< Mózg najpierw trzeba mieć, a potem nauczyć się go używać :D. Obydwa etapy są jeszcze przed Tobą :D :D :D. x Moje wiadomości historyczne pochodzą m.in. od osoby, której analizy historyczne są do dzisiaj wykorzystywane na ZACHODNICH uczelniach. x Dla mnie bandyta jest bandytą, bez względu na rodzaj munduru i kształt orzełka na czapce :(. x >>>może i nawet w wojsku byłeś<<< Z dużym trudem udało mi się tego uniknąć, ale znam wielu wojskowych (w tym obecnych), więc wiem, jak wojsko POLSKIE wyglądało kiedyś i jak wygląda dziś :(. x >>>żal mi ciebie że taką propagandę uznajesz za prawdę<<< Mi nie jest Ciebie żal, bo Ty NIGDY propagandy od faktu historycznego odróżnić nie będziesz potrafił :(. x To tacy święcie przekonani o swej "prawdzie" działacze, pluli w twarz aresztowanym AK-owcom :(. Teraz rządzą oficjalnie prawicowcy, więc plujesz w twarz żołnierzom PRL-u :(.