Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przez brak kasy ciężko mi być z facetem.

Polecane posty

Gość gość

Jestem z domu w którym kasy zawsze brakowało. Przez w domu były wieczne krzyki, pretensje, kłótnie. Nigdy nie byłam na nartach czy snowbordzie. Za granicą byłam, ale tylko z powodu pracy. Spotykam się teraz z chłopakiem, któremu nigdy nic nie brakowało. Miał zawsze markowe ciuchy itd. On nie rozumie kompletnie tego, że jestem taka znerwicowana, że wszystko co zarobię to sobie wyliczam i ciężko mi pojechać gdzieś z nim na spontaniczny wypad. Gdziekolwiek nie pójdziemy to widzę koszty wszystkiego i w efekcie czego nie potrafię wydać pieniędzy, bo a nuż wpadnie jakiś poważny wydatek. On chce mi stawiać, ale ja nie chcę. Co zrobić? :|

Gość gość
głupia jesteś jak chce ci stawiać to czemu nie twój facet kasy ma sporo i tak jak się chajtniecie on w większości będzie dawał kasę na dom dzieci może zacznij się przyzwyczajać ;)

Gość gość
Nie jestem z tych, które chcą być utrzymywane.

Gość Boochaj_20CM
popuszczaj mi regularnie szparki to bedzie twoim chłopakiem sponsorem

Gość gość
ma tez taki problem tylko czuje, ze jestesmy starsi.... daj sobie spokoj, jak mu sie podobasz to dba o ciebie, nie badz taka zosia samosia. nie wykorzystuj go, pokaz ,z e jestes ambitna ale czuj sie jak kobieta i tyle. jakby nie mial to by nie stawial, proste

Gość gość
jedyna rada - szukać kogoś na swoim poziomie. Zawsze będziesz mieć problem i może jeszcze kompleks na jego tle

Gość gość
Nie chcę, żeby mi stawiał!!! Tak, w miarę młodzi jesteśmy, ale też nie aż tak młodzi ;)

Gość gość
nie chcesz zeby ci stawial= nie chcesz zeby o ciebie zabiegal=nie chcesz z nim byc= daj mu spokoj.

Gość gość
Znaczy trochę zazdrosna jestem o to, że miał spokojne życie i się bawił, a ja cały czas pracowałam fizycznie i nerwy w domu i życiu. Chyba faktycznie muszę poszukać kogoś na swoim poziomie. Najgorsze, że jestem osobą z pasjami. Musiałam sama sobie na nie zarobić, a jak spotykam kogoś z taką przeszłością jak ja to zero pasji, ambicji. Taka kompletna rezygnacja :/ Którą oczywiście rozumiem, ale ja jeszcze chcę coś osiągnąć i chcę się realizować :| Jest ciężko, ale nie zamierzam rezygnować z tego czym żyję :|