Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety, zwariowałyście z ilością dzieci?!

Polecane posty

Gość gość

Jak to jest? Co 2-3 dwudziestolatka z dzieckiem w wózku, nierzadko z drugim przyczepionym do rączki... Dziewczyny, dlaczego tak wcześnie decydujecie się na macierzyństwo?

Gość gość
Ja w wieku 24 lat urodze pierwsze dziecko a wiekszosc moich znajomych juz rodzilo od 17 roku zycia. Niektorzy juz maja po 2 a ja bede miec dopiero 1.

Gość gość
Zastanawia mnie, czy tym ultramłodym mamom udało się tak fajnie ustawić życie i wyszktałcenie, że dziecko było dopełnieniem? Przecież niemożliwe, że wszystko to wpadka, dziewczyny przecież jakoś myślą nad taką decyzją...

Gość gość
może studiują zaocznie, nie mają pracy i teraz zdecydowały urodzić.

Gość gość
a ja z chlopakiem planujemy za pare miesiecy zaczac sie starac tak zeby to moich 26 urodzin bylo;) mam 24 on 31 ale nas akurat na dziecko i teraz stac, gdyby nie to na pewno bysmy czekali.uwazam, ze jak kobieta urodzi majac 26-29 lat to idealnie w dzisiejszych czasach, wczesniej praca i nauka zeby jakos byt tym dzieciom zapewnic.

Gość gość
Haha bo jak będę miała 4 dychy to będę miała labe ciolki a wy będziecie nianczyc swoje dzieciaczki

Gość gość
jak nie masz pracy, szkole kiepska i trafi sie jakis chlop to kazda chce zaciazyc ,a on bedzie robil

Gość wiewióreczkapss
13:19 - czyli rozumiem, że po czterdziestce rozpoczniesz pracę nad sobą, zdobędziesz wykształcenie i doświadczenie zawodowe? Czy może dziecko nie stanęło Ci na przeszkodzie żeby się realizować? Bez złośliwości, a z ciekawości

Gość gość
a kto wie moze jak bedziesz miala 4 dychy to bedziesz musiala juz wnuki nianczyc !:D

Gość gość
ja mam 25 lat, nie mam dziecka ;) z moich znajomych większość nie ma, urodziło tylko kilka i to z wpadki wszystko, ale to były wpadki kontrolowane - złapały bogatych facetów ;)

Gość gość
Jakos dzieci mi nie przeszkadzają teraz w pracy ,jak będę miała 4 dychy.to juz będą w miarę dorosłe a ja jeszcze nie tak stara żeby nie korzystać z życia :) mam własny biznes i nic nie będę musiała zdobywać

Gość oooadrianna
a ja wyjechałam z mniejszej miejscowości i od 2 lat mieszkam w mieście i wiecie co? Nie chce generalizować, ale na portalach społecznościowych widzę ile dziewczyn z tej miejscowości w moim wieku już dawno zamężne i z dzieckiem czy dziećmi - myslicie że w mniejszych miasteczkach to jakiś trend? że szybko rodzina?

Gość gość
ja widze odwrotny trend. coraz mniej mlodych ma dzieci. a juz na pewno ci w miastach. pierwsze dziecko urodzilam w wieku 28 lat. i bylismy pierwszym malzenstwem wsrod naszych znajomych ktorzy mieli dzieci. niektorzy maja juz po 35 lat i dziecka sie nie dochowali. ale graniczny wiek to chyba 30 lat. duzo dziewczyn w tym wieku zachodzi w pierwsza ciaze ostatnio

Gość gość
hehe znowu sie zniewieściałe samotniczki próbują podnieść na duchu dałybyście spokój :)

Gość gość
:D

Gość gość
Serio ? znam tylko może 2-3 dziewczyny, które w wieku 20 lat mają dzieci. Reszta zabrała się za produkcję ok 30stki albo i później. Może na wsiach jest taki trend,żeby szybko zaciążyć ? (nie urażając mieszkańców wsi)