Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To był zamach! SAMOLOT!

Polecane posty

Gość gość

Wydaje mi się że ta katastrofa samolotu to był zamach. Czy to nie jest dziwne to wszystko? Jak tak dobrze pomyśleć to pewnie są ludzie którzy zdalnie mogą pokierować takim samolotem - pewnie istnieją takie urządzenia, które mogą wyłączać poszczególne systemy w samolocie (zwłaszcza że to był samolot naszpikowany elektroniką). A co jest najgorsze NIGDY sie o tym nie dowiemy bo wtedy wywołaliby panikę i nikt by nie latał takimi samolotami. Czy się mylę? Nie jestem za teoriami spiskowymi ale tu mi coś śmierdzi.

Gość gość
Tak wiemy, pro francuscy seperartysci w strojach żabek zestrzeliły ten samolot :classic_cool:

Gość gość
to było działo magnetyczno helowe

Gość gość
Na tym forum rzeczywiście przesiadują debile. Robienie sobie jaj z tragedii, oby nie spotkało to twoich bliskich kretynko/kretynie.

Gość gość
Na tym forum rzeczywiście przesiadują debile. Robienie sobie jaj z tragedii, oby nie spotkało to twoich bliskich kretynko/kretynie. x Pier... sie Karma powraca. Niemcy podczas IIWŚ zabijali ludzia, a tchórze francuzi na to pozwalali. Teraz w ramach sprawiedliwości gina ich obywatele.

Gość gość
*zabijali ludzi

Gość gość
I ty to kafeteryjny detektywie odkryłeś? :D fascynujące. Marnujesz się.