Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ponieważ istnieje

NLP szarlataństwo czy dobra nauka?

Polecane posty

Zaczęłam czytać w internecie o NLP i jest wiele zdań na ten temat. Jestem ciekawa jakie macie zdanie na ten temat. Czy uważacie, że warto iść na szkolenie NLP?

Skończyłam szkolenie NLP, zrobiłam certyfikat i wcale nie żałuję. Rozwinęło mnie to w znacznym stopniu, sprawiło, że zaczęłam się inaczej komunikować z ludźmi, zrozumiałam, że każdy z nas jest inny. Używam różnych technik kotwiczenie itp. Polecam trochę poczytać na ten temat by wiedzieć czy jesteś w gotowości do szkolenia, bo jednak szkolenie NLP to spora praca nad sobą. Polecam arykuł m.in.www.businessway.pl/businessway/programowanie-neurolingwistyczne-nlp-manipulacja-czy-sztuka/ Poczytaj, może coś Cię zainspiruje, a w razie czego pisz.

Gość gość
Ja się tym interesuję i uważam, że NLP rozwija i podnosi świadomość. Takie szkolenia to bardzo pozytywna rzecz, sama się zastanawiam nad przeprowadzeniem czegoś podobnego. Ostatnio słyszałam o dobrym centrum, które ma duży wybór różnych sal - http://www.pankiewicza.pl/ , pomyślę o zorganizowaniu szkolenia w tym miejscu.