Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jezdze po calej europie i szczerze mowiac Polska nie wyglada tak biednie

Polecane posty

Gość gość

Szczegolnie zachodnia czesc z Wroclawiem Poznaniem i trojmiastem. Jest na poziomie rozwoju centralnej francji. Nie widac tutaj takiej biedy wcale, pisze szczerze. Lepsze sa tylko polnocne wlochy czesc zachodnie niemcy i panstwa beneluksu. Wielka brytania poza londynem to bieda.

Gość gość
Cieszy mnie twoja wypowiedź.

Gość gość
to ja tez dorzucę swoje piec groszy porownujac ze skandynawia- Polska jest piekna, widać jak się rozwija, jak rosna miasta, lepsze drogi. jedynie brakuje lepszych rozwiazan w budowaniu drog. ale Polska nie ma się czego wstydzić. Polki potrafią się ubrać, faceci sa mescy i nie wygladaja jak wieczni małolaci.

Gość gość
Polska jest piękna ! Jeżdżę też dużo i mam porównanie. Przede wszystkim mamy cudowną przyrodę , wsie jeszcze takie naturalne jest naprawdę ładnie :)

Gość gość
A HOLANDIA TEZ JEST TAKA PIĘKNA ??

Gość gość wedrowny
też jeżdże i potwierdzam - Polska to piękny kraj i wcale nie widać różnicy z zachodem. Ale jak przejeżdżam kolo tablicy Balcerowicza to sie zastanawiam tylko kiedy ktoś powie sprawdzam. Troche to psuje humorek :-O

Gość gość
Ja też uważam, że Polska nie wygląda biednie. Też byłam w wielu krajach i mam porownanie. Taka Francja czy Hiszpania to to samo co Polska :p a np południowe Włochy, zwłaszcza Sycylia, to trzeci świat w porównaniu z Polską. Mamy ładne miasta, nie ma u nas tzw dzielnic biedy, domy na wsiach czy przedmieściach zazwyczaj są duże i ładne.

Gość gość
A typowa ulica mieszkalna w Londynie np w 3 czy 4 strefie, wygląda gorzej niż blokowisko w Radomiu :P

Gość gość
jezeli chodzi o krajobraz i miasta to naprawde jest duzy postęp liczac od 20 lat. Nie mamy sie czego wstydzic. nie odbiegamy od innych europejskich miast

Gość gość
Nie ma dzielnic biedy?! Czlowieku byles na Gornym Slasku? Na Lipinach w Swietochlowicach? Na Starym Chorzowie? Na Orzegowie w Rudzie Sl? Sklepy dechami zabite, patole i dzieci bez butow biegaja. Ale poza tym tez uwazam, ze Polska to najpiekniejszy kraj w Europie! Moj kraj mimo wszystko. Te wsie i pola, lasy piekne-sama natura nawet w miastach ja widac choc betony tony.

Gość gość
nie zgadzam sie. zobaczcie jak wygląda los angeles i california..istny raj..te plaze w santa monica ..malibu itd.;. pokazuja w zonach holiwoodu te scenerie to az zazdrosc bierze...kazdy z was wolalby tam zyc niz w polsce..zapewniam

Gość gość
Wszytko zalezy w jakiej dzielnicy .W Los Angeles jest drogo. Jak masz kase to kupisz mieszkanie w fajnej dzielnicy. A jak nie no coz... Musisz miec kraty w oknach bo przestepczosc jest tam duza. MOja siostra cioteczna mieszka.

Miłośniczkom Hollywood chciałbym delikatnie przypomnieć że topik dotyczy Europy:) Wprawdzie widziałem Saint Tropez i faktycznie różni się od Łeby ale mimo to kompleksów mieć nie musimy ;)

Gość gość
u nas sa tez ladne domy

Gość gość
Tak Polska nie jest biedna... Gdyby nie masowa emigracja i kasa jaka wysylaja emigranci zeby wesprzec swoje rodziny, albo domy pobudowane za ich kase, to w PL juz dawno bezrobotni zjedliby bezdomnych...

Gość gość
to fakt i tak bylo juz ponad 125 lat temu :/

Gość gość
Polska mi sie bardzo podoba