Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

za ile uda nam sie wprowadzic do domu?? PoMoZCIE

Polecane posty

Gość gość

teraz facet konczy nam tynki jeszcze tydzien, zalezy nam na czesie bo wynajmujemy mieszkanie....za ile realne jest sie wprowadzic?? plynnosc gotowki mamy do konca.

Gość gość
to zależy, czy chcecie w gotowe, czy możecie mieszkać w remoncie. Jak skonczy tynki, to koniecznie firma do osuszania na 2-3 tyg, żeby można było kafle i podłogi kłaść, na kuchnię poczekacie, nie wiem, jak z ogrzewaniem. Za 3mies. powinniscie zdążyć.

Gość gość
Skąd mamy wiedzieć jak szybko będziecie to robić ? Czy sam Twój facet wykańcza, bo tylko o nim wspomniałaś ? Czy robi to codziennie ? Czy tylko po pracy??

Gość gość
Wynajmujecie od obcych czy u rodziny? Macie dziecko czy tylko ty i on?

Gość gość
,troszke zle sie wyrazilam-tynkarz robi nam tynki ,moj maz pracuje ale na urlopie w czerwcu bedzie robil ocieplenie z zewnatrz sam tzn, styropian i baranek, reszta robotnicy-glazura itp. potem poskladamy meble, plus to co ludzie zrobia na wymiar. ogrzewanie mamy tylko podlogowe plus grzejnik w lazience, robione bedzie w tygodniu po tynkach czyli poczatek kwietnia. mamy dziecko male 1,5r. mieszkamy z mama i poprostu wykanczam sie, mama ma chorobe stawow ,cale wakacje nie mozna zadnego przewiewu zrobic bo ja bola rece barki i plecy musi byc goraco bo tak, w domu 30pare stopni i poprostu lato mnie przeraza, chcialabym sie w lipcu przeprowadzac..z reszta z mama wiecie sami jak sie mieszka. dobrze dobrze ale jednak niedobrze