Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwinia8

boje sie samotności mam 26 lat tez się boicie

Polecane posty

Gość sylwinia8

mialam 10 lat chłopaka od 3gim byliśmy razem, teraz mamy po 26 lat i 5 miesiecy temu nasze drogi się rozeszły, on ma juz inna i chyba jest szczęśliwy a ja ciągle szukam poznalam jednego spotykaliśmy się bylo wszystko ok po czym zrobił się taki dziwny jakiś wiedzialam ze cos jest nie tak i no miałam racje powiedzial mi ze mu sie podoba jestem super ale bardzo sie różnimy i możemy sie przyjaznic i tak tez jest od tamtej pory dzwonimy do siebie spotykamy się porozmawiać ale nic więcej potem poznalam innego z podobnymi przejściami jak ja, tez mial dziewczyne ale 7 lat to ona go zostawila i on chyba do dzis ja kocha bo powiedzial mi po okolo 1 miesiacu spotykania ze on mi chyba nie może dac to czego ja oczekuje bo nie pokocha szybko innej po tamtej i znowu stanelo ze dajemy sobie spokój w takim razie niby gadamy ale to juz nie to samo ja juz jestem zalamana boje sie ze bede miala 30 lat i bede sama koleżanki się pożenią mają dzieci a ja co ciągle z rodzicami nie widze przez to sensu zycia, całą noc nie spalam płakać mi się chciało ze z kolejnym mi nie wyszło ma ktoś podobny problem ? chenie porozmawiam

Gość gość_Paola1
Ale czy Twój lęk cokolwiek zmieni? Czy jego istnienie spowoduje, że kogoś poznasz? Nie! Jest on całkowicie bezzasadny. Zajmij się nauką/pracą/hobby i nie myśl o tym, a miłość sama Cię znajdzie. Nic na siłę, wierz mi.

Gość gość
Wszystko jeszcze przed toba,tylko nie lap sie za byle co,poczekaj w godnosci a milosc sama zapuka.

Gość gość
zawsze byłem sam więc samotność to dla mnie codzienność

Gość gość
gość dziś Wszystko jeszcze przed toba,tylko nie lap sie za byle co,poczekaj w godnosci a milosc sama zapuka. x Dokładnie. ciesz się, że jesteś kobietą bo nic nie musisz robić miłość sama przyjdzie niedługo. Mężczyźni to mają przechlapane za to.

Gość sylwinia8
wiem ze ten strach nic nie daje ale ja po prostu nie potrafie byc sama bylam 10 lat z chlopakiem i samotność teraz to dla mnie coś strasznego, potrzebuje czułości i milosci rozmów itp nei potrafie tak żyć sama dla siebie nie daje mi to spokoju najgorsze jest to ze na serio nie jestem brzydka dziewczyna ubieram sie ladnie jestem zadbana, pieniądze też robią swoje a akurat na nie nie narzekam wiec cos chyba ze mną jest nie tak skoro wygląd ok a moze charakter popsuty skoro żaden mnie nie chce bo po każdym 1 spotkaniu widzialam zafascynowanie moją osobą nakręcenie sie na mnie jaka ladna itp a po miesiącu i temu i tamtemu zainteresowanie mną minelo