Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wszystko rozsypało się jak domek z kart

Polecane posty

Gość gość

2 lata bycia razem.I teraz wszystko dobiega końca. Brak czasu, zarzuty,brak zaufania i wiele przyczyn jak to powiedział przyczynilo się do obecnej sytuacji. Już mi przestaje zalezec żeby to naprawiac-on sam powiedział ze tu nie ma co naprawiac bo ja się nigdy nie zmienie. Cala wina spoczywa na mnie-rozumiecie? On mnie nie chce czy może ma kogos i nie chce się przyznać?

Gość gość
tak bywa , że coś sie kończy , nie każde zakochanie kończy się dojrzałym KOCHAM i nalezy się z tym pogodzić , nie przeciągać , nie rozpaczać , tylko próbować układać zycie na nowo

Gość gość
dokładnie....bezsensu się ranić

Gość gość
Ma kogos :( i teraz zwala wine na ciebie bo nie chce sie przyznac:( Nie odzywaj sie wiecej do niego ,nie rozmawiaj z nim i zadnego kontaktu, moze wtedy zrozumie co traci .Powodzenia ;)

Gość gość
sam nie potrafi z tym skonczyc, bo odzywa się i mowi ze dużo o nas myśli ale nie jest gotowy na rozmowe-ale jeśli ja chce rozmawiać to ok.Powiedzial tez zebysmy dali sobie ostatnia szanse....co mam o tym myslec?Osoba powyżej niech się wypowie bo mądrze mówi:)

Gość gość
Czy jest sens ratować cos co się wydaje nie do uratowania ? , z tego co piszesz nie układało się ostatnio , a brak czasu , zaufania świadczy o braku głębszych uczuć

Gość gość
prawda.To nie ma czego ratować.Tylko pogodzić się z tym....

Gość gość
Przeciez powiedzial ci ,ze niema co naprawiac :( jak sie odezwie powiedz mu ,ze nie chcesz go widziec i nie chcesz juz z nim zadnego kontaktu,nie odbieraj telefonow i nie odpisuj na esy Wytrzymaj to ,bo tylko tak mozesz go znowu soba zainteresowac ;) Mezczyzna nigdy nie moze miec 100% pewnosci, musi poczuc ,ze cie traci wtedy zacznie sie starac zeby cie zatrzymac.Powodzenia ;)

Gość gość
Masz racje.Ale powiedział tez ze czuje bezsilność i pustke...Tak zrobie, niech wie ze mnie traci....

Gość gość
znam ten temat