Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

17 letnia siostra moje żony.

Polecane posty

Gość gość

Mam 31 lat od 3 lat jestem żonaty i kocham moją żonę a problem jest jeden 17 letnia siostra która mną zawładnęła choć tego nie chciałem i teraz mam piekło bo niby twierdzi , że się zakochała. Jest atrakcyjna nie powiem , że czasem nie miałem takich myśli jak każdy facet 17 lat 175 cm długie nogi , opalona i rude kręcone włosy a twarz aniołka jak kiedyś szliśmy ulicą ja , żona i ona to faceci uderzali w latarnie. Problem zaczął się w wigilię gdy podczas życzeń świątecznych i dzielenia opłatkiem polizała mi ucho językiem i szepnęła przeleć mnie w toalecie. Następnie siedzimy przy stole ja w środku , żona po prawej ona po lewej i myślałem , że jest już spokojni gdy nagle poczułem rozpinanie rozporka i jej rękę w moich slipkach i dobrze ,że teść podał wino to powiedziałem , że rumieniec od wina a ta mała jeszcze się rechocze i ręką coraz bardziej. Następnie wchodzę do toalety a ona za mną i mnie całuje powiedziałem , żeby przestała a ona mi mówi , że mnie kocha już jak miała 13 lat. Mówię , że powiem jej siostrze a ona do mnie , że dobrze bo ja powiem , że to ty mnie wziąłeś i to siłą i tak Ci nikt nie uwierzy bo ja jestem aniołkiem ( chodzi do katolickiej szkoły i ma średnia prawie 5,0) I od tego dnia trwa mój koszmar wpada do nas do domu bo szkołę ma w naszym mieście i jeszcze często nocuje , któregoś dnia śpię z żoną ona mi w nocy wysłała sms dobrze , że ja odebrałem a tam chodź leżę naga za ścianą i zrób mi minetkę:) Co mam robić jak powiem żonie to konie , bo mi nikt nie uwierzy , że ona , jak się z nią zadam tym bardziej będzie koniec bo wątpię żebym kiedyś nie wpadł .

Gość gość
Jak to nie prowo to powiedz zonie bo ta gowniara jest faktycznie psychiczna. Jeszcze oskarzy cie o molestowanie jak jej odmówisz

Gość srrrr
Ale to wkońcu to uprawiałeś z nią sex czy nie? Bo nie bardzo rozumiem.

Gość gość
fantazjujesz chłopie o fajnej d***e, co ?

Gość gość
Dymaj póki masz okazje, bo drugi raz może się nie trafić. Z drugiej strony to może być podpucha, i żona o tym wie i cię sprawdza czy będziesz wierny. Chyba stawiam na to drugie, więc najlepiej powiedz żonie, i wszystko się wyjaśni że to podpucha.

Gość asasjas
nagraj jej zachowanie i powiedz że jak się nie odczepi to pokażesz to jej rodzicom

Gość gość
głupia i nędzna prowokacja...