Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szokins szokers

Chlopak ktorego poznalam 4 lata po tym jak mi sie przysnil

Polecane posty

Gość szokins szokers

To niesamowite ale mialam kilka lat temu sen, ktory zrobil na mnie mocne wrazenie. Snil mi sie tam chlopak, ktorego nie znalam. Po 4 latach poznalam faceta, ktory uwazal mnie za bratnia dusze. Ku mojemu zdziwieniu wylapywalam rzeczy ze snu. Nawet nasze pozegnanie wygladalo podobnie. Jego ostatnie zdanie we snie i na jawie zawieralo 3 slowa, w tym 2 sie zgadzaja poza jednym slowem, ktore sie roznilo. Mieliscie juz tak? Jak traktowac taki sen? Dla mnie to cos dziwnego :)

Gość gość
Ja nie miałam czegoś takiego ale za to na przestrzeni lat śniły mi się najróżniejsze sny, niektóre bardziej wyraziste zapamiętałam i były tam przeróżne obce mi miejsca. Kilka lat później okazało się ku mojemu zdziwieniu że dwa z nich to miejsca które istnieją naprawdę, m.in. jedno z nich było w Sopocie w którym wcześniej nigdy nie miałam okazji być

Gość szokins szokers
To bardzo podobne! Czy to miejsce okazalo sie jakies szczegolne dla Ciebie? W moim snie pojawila sie nazwa miejsca. Gdy sie obudzilam sprawdzilam czy taka nazwa istnieje i ku mojemu zdziwieniu okazalo sie, ze tak, z tym ze we snie byla nieco znieksztalcona jak np Warszawa-we snie byla to Warszawafa- cos w tym stylu.

Gość gość
nie

Gość gość
up