Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jakie posiadacie umiejętności? Czego dokonałyście?

Polecane posty

Gość gość

Wymieniajcie absolutnie wszystko. Nie umiem siebie docenić. Z drugiej strony pewne rzeczy są dla mnie tak oczywiste, że nie uważam je za warte uwagi. Ale przecież każdy umie coś innego. Tak więc mam 20 lat a do tej pory: -umiem gotować, w szczególności lubię kuchnię włoską -potrafię dekorować ciasta, babeczki -dobrze pływam(od 5 roku życia) -potrafię przejechać na rowerze luzem 100 km -jazda na łyżwach, rolkach -naprawa drobnych usterek w samochodzie -drobne remonty(malowanie, w tym roku nauczyłam się ładnie robić gładź) -szycie ręcznie i na maszynie -robótki ręczne, decoupage -rysowanie, malowanie -zwiedziłam pół Europy, trochę autostopem -niemiecki i hiszpański A1, angielski B1 -prawo jazdy B -uwielbiam gazety typu "Świat wiedzy" i jestem dobra w krzyżówki i różne quizy -składać i rozkładać broń(w szczególności AK47) -obecnie jestem na studiach inż. Wiem, że to oczywiste głupoty, ale właśnie o to mi chodzi. Teraz wymieniajcie wy :)

Gość gość
umiem wypierdzieć w metrum parzystym na dwa tembre tadżyckie pieśni ludowe oraz marsyliankę

Gość gość
Persefona umie na jednym wdechu wypić litr spermy

Gość gość
umiem czytać i nie chwalę się - wystarczy:D A dobre samopoczucie mam w kontaktach z bliskimi, a nie na cafe...

Gość gość
A może wykonujecie rękodzieło, jakieś przedmioty handmade, decoupage ? Właśnie szukamy do naszego portalu artystów rękodzielników, którzy chcieliby sprzedawać i promować na nim swoje prace. Portal rusza na całą Skandynawię! Jeżeli bylibyście zainteresowani to wysyłajcie swoje portfolio na adres d.robak@prestige-design.pl