Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co oznacza ten sen? Potrafi ktoś interpretować sny?

Polecane posty

Gość gość

Od kilku lat mniej więcej raz na miesiąc mam ten sam sen. Śni mi się, że już zdałam egzaminy wszystkie na uczelni a nie napisałam jeszcze pracy magisterskiej, nawet nie zaczęłam a obrona ma być już za chwilę. Dodam, że studia skończyłam 10 lat temu.

Gość gość
ja mam podobnie z maturą od czasu do czasu śni mi się że nie zdam matury bo czegoś się nie nauczyłam oczywiście zdałam kilka lat temu mi się wydaje że to rodzaj traumy związanej z wydarzeniem choć w tedy nie czułam wyjątkowego strachu czy coś ale widać psychika ludzka jest dziwna

Gość gość
no właśnie ja też się wtedy pisaniem pracy w ogóle nie przejmowałam, nie stresowałam, poszło gładko. To dlaczego mi się to śni i w tym śnie zawsze się boję, że nie zdążę napisać

Gość gość
może mimo że się nie bałyśmy to nasza podświadomość się bała albo po prostu nie mogłyśmy przyjąć tego do wiadomości że nie zdamy często o tym myślę wiem że to dziwne ale wyobrażam sobie że nie zdałam i próbuje w wyobrażeniu tym zaakceptować tą sytuację i trochę pomaga bo mi się ostatnio rzadziej śni ten sen