Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

firanki marakony

Polecane posty

Gość gość

Chce kupic firanki makarony , tylko ze nie wiem jak je zawiesic . Na pewno uczopione na 'zabkach' ale czy robi sie marszczenia czy raczej na prosto ? Szerokos to 150 .

Gość gość
A po co firanki trochę nowoczesności ładne wertikale ładne czysciutkie okna i jest super a nie firanki jak za króla cwieczka

Gość gość
Chodzi o makarony, a nie o standardowe firanki , czytaj ze zrozumieniem , poza tym nie prosze o opinie czy sie komus podoba czy nie tylko o rade .

Gość gość
Kup sobie takie z koronka na dole ,ja takie mam w całym domu:) Mieszkam w Świdniku! Nie mam firanek,bo obserwuje innych sąsiadów i zeby mi nie ukradli audi i czerwonego samochodu zonki. Hihi .

Gość gość
Hi hi hi.

Firany sklep internetowy http://www.veronatextil.pl/uslugi-dekoracje-okienne.html Chcesz odświeżyć swoje wnętrze? A może planujesz diametralnie zmienić styl swojego mieszkania? Bez względu na to, czy zamierzasz wprowadzić delikatne, czy znaczące i odważne zmiany w wystroju swojego domu, dekoracje okienne będą pełnić w nich ważną rolę. Okno przyciąga naszą uwagę, ponieważ zazwyczaj znajduje się w samym centrum pomieszczenia. Warto zadbać o to, aby zachwycało swoją kreatywną dekoracją.

Gość gość
Ja bym robila na porosto ale to kwestia gustu. Zrób tak i tak i zobaczysz jak Ci się bardziej spodoba. Ładne firanki znajdziesz np. na http://www.firanygramar.pl/. Ja własnie tam zamawiałam swoje i bardzo mi się podobają.

Gość zebowa wrozka2
na kazdym targowisku i w kazdym chinskim centrum..zdarzają sie tez w sekondehndach (ja se kupilam za 15 zł),ale znudzily mi sie po miesiacu i zdjełam...do wybooru do koloru....rozowe,czarne,fioletowe,z, korlaikami...Mnie to sie kojarzy z wiesniackim salonem fryzjerskim gdzie takie sznurki wiszą u pani fryzjerki ktora ma rozwoe motylki we wlosach.:) sa takie wsiowe-odpustowe. Na Allegro masz duzo ofert. Zwroc uwagę ze te makarony sa baardzo rzadkie,nitka jest dlaeko od nitki...i zeby ladnie to wygladąlo musisz kupic duzo wiecej matrialu i to zagescic.Jak je zawiesic?...zwykle maja wszyste takie ucha na karnisz.